Gelecek Kaygısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mAsh

Uzman Üye
Sizlere sormak istedim ileride hayata nasıl tutunmayı düşünüyorsunuz üniversiteye gidecek misiniz gittikten sonra işsiz kalırsanız ne yaparsınız veya üniversiteye gitmemek yerine ne yapmayı düşünüyosunuz?

Şuanda üniye hazırlanıyorum cidden çok kötü gelecek kaygısı var eğer yapamazsam fılan günde 8-9 saat çalışıyorum ama sınav esnasında çok farklı oluyor her şey okusakta bir şey olamamak var artık bu ülkede her türlü gelecek kaygısı var yani bu ülkede ya topçu ya popçu ya da yayıncı olacaksın net

Sizlere sormak istedim ileride hayata nasıl tutunmayı düşünüyorsunuz üniversiteye gidecek misiniz gittikten sonra işsiz kalırsanız ne yaparsınız veya üniversiteye gitmemek yerine ne yapmayı düşünüyosunuz?
para biriktiriyorum greencard alcam biriktirdiğim parayla orda yarısını anlaşmalı evliliğe yarısınıda yaşamaya harcıycam o sırada burgerkingde veya subwayde falan iş bulurum vatandaşlığı aldıktan sonra hayatımı rayına oturttururum babamda zaten göndercek bu arada burdan tayyibinde akpartininde hıamkurban bayramını kutlarım

Şuanda üniye hazırlanıyorum cidden çok kötü gelecek kaygısı var eğer yapamazsam fılan günde 8-9 saat çalışıyorum ama sınav esnasında çok farklı oluyor her şey okusakta bir şey olamamak var artık bu ülkede her türlü gelecek kaygısı var yani bu ülkede ya topçu ya popçu ya da yayıncı olacaksın net
12.sınıf mısın yoksa 12 ye geçtin mi

düşünmüyoruz kanka ,zaten en iyisini yapsakta açıkta kalma olayımız var kendi çapımızda hazırlanıyoruz olursa olur olmazsa yallah almanya, amerika çünkü bizi buna mahkum ediyolar

gençlik olarak hepimizn gerçektende gelcek kaygısı var

Uni son sınıfım bilgisayar muhendisliği okuyorum fakat daha bedava calıscak staj yeri bulamıyorum okudugum sehirde çalışma konusunu siz düşünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt