para biriktiriyorum greencard alcam biriktirdiğim parayla orda yarısını anlaşmalı evliliğe yarısınıda yaşamaya harcıycam o sırada burgerkingde veya subwayde falan iş bulurum vatandaşlığı aldıktan sonra hayatımı rayına oturttururum babamda zaten göndercek bu arada burdan tayyibinde akpartininde hıamkurban bayramını kutlarımSizlere sormak istedim ileride hayata nasıl tutunmayı düşünüyorsunuz üniversiteye gidecek misiniz gittikten sonra işsiz kalırsanız ne yaparsınız veya üniversiteye gitmemek yerine ne yapmayı düşünüyosunuz?
12.sınıf mısın yoksa 12 ye geçtin miŞuanda üniye hazırlanıyorum cidden çok kötü gelecek kaygısı var eğer yapamazsam fılan günde 8-9 saat çalışıyorum ama sınav esnasında çok farklı oluyor her şey okusakta bir şey olamamak var artık bu ülkede her türlü gelecek kaygısı var yani bu ülkede ya topçu ya popçu ya da yayıncı olacaksın net
geçtim12.sınıf mısın yoksa 12 ye geçtin mi
bende öyle ama meslek lisesine gidiyorum ne motivasyon var ne bilgim umarım bi gün başlarım bende çalışmaya
geçtim
düşünmüyoruz kanka ,zaten en iyisini yapsakta açıkta kalma olayımız var kendi çapımızda hazırlanıyoruz olursa olur olmazsa yallah almanya, amerika çünkü bizi buna mahkum ediyolarSizlere sormak istedim ileride hayata nasıl tutunmayı düşünüyorsunuz üniversiteye gidecek misiniz gittikten sonra işsiz kalırsanız ne yaparsınız veya üniversiteye gitmemek yerine ne yapmayı düşünüyosunuz?