bos bos mesaj kasmabilmiyom
bende çok aradım yıllardır ama bulamadım maalesef galiba ortamlardan dolayı alakalı yabancılarla arkadaşlık etmek lazım o kadar ingilizcede bende olmadığından dolayı maalesef wih gitti evet başka satan güvenilir insanda zor maalesef bende bula bilsem alıcam türklerden olan arkadaşlar çok paylaşmayı zaten tercih etmiyor rakip gelmesin diye kendilerine.arkadaşlar yıllardır herkesin aklındaki soru belki bu hilenin invite ı hiç yok bulamıyorum nerede satılıyor ve fiyatları nedir?
s1tenin sahibi satmıyor mu hilenin ownerı vs vs? bilgi verebilecek
kanka wish satiyordu ban yedi esoterick geri geldi artık girmek imkansız gibi bişey haftada 2 kişi falan giriyo oda sen olamayacağına göre imkansızarkadaşlar yıllardır herkesin aklındaki soru belki bu hilenin invite ı hiç yok bulamıyorum nerede satılıyor ve fiyatları nedir?
ve galiba o gelen 2 kisi nerden diye soruyorlarkanka wish satiyordu ban yedi esoterick geri geldi artık girmek imkansız gibi bişey haftada 2 kişi falan giriyo oda sen olamayacağına göre imkansız
developed by esoterick
kanka var ama pahalı ve zor bulursunarkadaşlar yıllardır herkesin aklındaki soru belki bu hilenin invite ı hiç yok bulamıyorum nerede satılıyor ve fiyatları nedir?