Radioactive
Platinum Üye
arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz üzere olay budur bir sıkıntı yaşar mıyım?
Sattıktan sonramı kilitlendi yoksa satmadanmı hala satmadıysan ilanı kaldırarkadaşlar başlıktanda gördüğünüz üzere olay budur bir sıkıntı yaşar mıyım?
Sıkıntı çıkarırlar evet.arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz üzere olay budur bir sıkıntı yaşar mıyım?
sattıktan sonra kilitlendiSattıktan sonramı kilitlendi yoksa satmadanmı hala satmadıysan ilanı kaldır
Sadece ödediğin parayı iade istiyorlar.sattıktan sonra kilitlendi
O zaman bir tık sıçmış olabilirsinsattıktan sonra kilitlendi
çok fazla kez satış yaptım gamesatışta sorumluluk kullanıcıya ait yazıyor ilan açma kurallarında fakat alıcı destek talebi oluşturduğun da iade yapılıyor.arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz üzere olay budur bir sıkıntı yaşar mıyım?
benim zararımı kim vericekSadece ödediğin parayı iade istiyorlar.
onaylandıktan sonraçok fazla kez satış yaptım gamesatışta sorumluluk kullanıcıya ait yazıyor ilan açma kurallarında fakat alıcı destek talebi oluşturduğun da iade yapılıyor.
Hesabı verdiğin zaman mı kilitlendi yoksa teslimat onaylandıktan sonra mı?
onaylandıktan sonra kitlendiyse bir şey olmuyor iade edilirse itiraz edebilirsin sorumluluk ondaydı diye | destek talebi sorumluları haklı bulursa hesabından kredi çekiliyorbenim zararımı kim vericek
onaylandıktan sonra
tamamdır teşekkürleronaylandıktan sonra kitlendiyse bir şey olmuyor itiraz edebilirsin iade edilirse sorumluluk ondaydı diye site haklı bulursa hesabından kredi çekiliyor hesabında kredi yoksa iade yapmanı istiyorlar