GameSatış.com Gamesatış Güvenilir mi ? GameSatış Hakkında Yorumlar ve Şikayetler

Site güvenilir ama satıcılar konusunda aynı şeyi diyemeyeceğim bir şey alırken dikkatli olmak gerekiyor satış sonrası desteği o kadar iyi değil.

bencede alırsın 5k dolar tazminat
Dolandırılsa bile kimse avukata o kadar para verip dava açmaz. Bu zamana kadar açan da yoktur o siteden alışveriş yapanlar arasında. Ama hakkını bilirsen ve peşinden gidersen kanunlar belli. Mesajıma gülücük atan arkadaşa da yanıt olsun bu.

Dolandırılsa bile kimse avukata o kadar para verip dava açmaz. Bu zamana kadar açan da yoktur o siteden alışveriş yapanlar arasında. Ama hakkını bilirsen ve peşinden gidersen kanunlar belli. Mesajıma gülücük atan arkadaşa da yanıt olsun bu.
350'nin peşine düşecek değilim. Dediğim mevzuyu da yukarıda yazdım zaten. Ayrıca şu ana kadar bu siteden sadece bir alışveriş yaptım. Çoğu hesaplarımı gamermarkt üzerinden aldım zaten ve sadece bir kişi hesabı geri aldı onu da siteye bildirip şikayette bulunduğum zaman iade geçildi. Kısacası bu mevzuda aracı site yardımcı olmalı fakat yardımı bırak kestirip atıyorlar en ufak yardımda dokunmuyor. Adamlara ilk mail değil diyorum dekontlar sahte diyorum; Hesap geri alındı mı? diyorlar. Hesap geri alınsa ne alınmasa ne? Alınmadığı zaman sorun mu olmuyor? Canlı destek ekibi zaten tümüyle rezalet. Adamların en ufak bir şeyden haberi yok. Kısacası burada ilgi desteği söylüyorum bizzat yaşadığım olaya inanırım sağdan soldan boş duyduğuma değil. :p

Pubg mobile hesabımı bu sitede sattım herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamıştım. Bakiye yüklendikten sonra müşteri temsilcisi ile görüşüp hemen hesabıma aktarabildim ve evet site güvenilir.

Kayıt açarak işlem yaptığın sürede güvenilir ama en iyi hesap satış sitesi gamermarkt.

itemsatışı tercih ederim ama gamesatışta aynı mantığı kullanıyor para ilk önce gamesatışta tutulduğu için teknik olarak dolandırılmanız zor

Gameatış Güvenilir mi ? Gamesatış Hakkında Yorumlar ve Şikayetler

image-removebg-preview_43.png

Gamesatış, Oyun Hesabı Alıp Satabileceğiniz , tüm oyunlara ait epin kodları bulabileceğiniz online bir mağazadır.
Gamesatış platformuna buradan ulaşabilirsiniz.

Gamesatış platformu için, yorum ve şikayetlerinizi bu konu altından gönderebilirsiniz.
duymadım önermem şahsen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt