GameSatış.com Gamesatış Güvenilir mi ? GameSatış Hakkında Yorumlar ve Şikayetler

Reacher

Official Account
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gameatış Güvenilir mi ? Gamesatış Hakkında Yorumlar ve Şikayetler

image-removebg-preview_43.png

Gamesatış, Oyun Hesabı Alıp Satabileceğiniz , tüm oyunlara ait epin kodları bulabileceğiniz online bir mağazadır.
Gamesatış platformuna buradan ulaşabilirsiniz.

Gamesatış platformu için, yorum ve şikayetlerinizi bu konu altından gönderebilirsiniz.

bir ara genshin e çok sarmıştım gamesatısan sürekli hesap alıp satıyordum sıkıntı yaşamadım fakat site değil satıcı dolandırabilir sattığı hesabı geri alarak ona dikkat etmek lazım

Canlı Desteğin ve site yetkililerinin ilgisi alakası sıfır. Zamanında 350 TL'ye cs hesabı almıştım. İlk mail ödeme dekont falan her şey var diye aldım. Aldıktan sonra her şeyin sahte olduğunu anlayınca desteğe yazdım. Hesap geri alındı mı diye sordular. Alınmadı dediğim zaman da ortada bir problem yok diye kesip atıyorlar. Bu mevzular değiştiyse bilemem fakat hiç sanmıyorum.

Site güvenilir ama satıcı sattığı hesabı sonradan geri çekerse site pek üzerine gitmiyor.

Site güvenilir ama satıcı sattığı hesabı sonradan geri çekerse site pek üzerine gitmiyor.
Çünkü üstüne senin gitmen gerekiyor. Sitedeki sözleşmelerde yazdığı gibi eğer hesabının çalındığını kanıtlayıp dava açarsan 5k dolar tazminat alabiliyorsun.

Gameatış Güvenilir mi ? Gamesatış Hakkında Yorumlar ve Şikayetler

image-removebg-preview_43.png

Gamesatış, Oyun Hesabı Alıp Satabileceğiniz , tüm oyunlara ait epin kodları bulabileceğiniz online bir mağazadır.
Gamesatış platformuna buradan ulaşabilirsiniz.

Gamesatış platformu için, yorum ve şikayetlerinizi bu konu altından gönderebilirsiniz.
güvenilir bi site daha önce alışveris yaptım sorun çıkmadı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt