gameloop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wreshak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wreshak

Platinum Üye
Gameloop üzerinden PUBG Mobile Kore sürümünü indirmeye çalışıyorum. 4-5 saattir uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. VPN denedim, sürekli 'durduruldu' hatası alıyorum. TapTap üzerinden denedim, 'yüklenemedi' hatası verdi. APK dosyasını da indirdim ama 3.8.0 sürümünü bulamadım

Gameloop üzerinden PUBG Mobile Kore sürümünü indirmeye çalışıyorum. 4-5 saattir uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. VPN denedim, sürekli 'durduruldu' hatası alıyorum. TapTap üzerinden denedim, 'yüklenemedi' hatası verdi. APK dosyasını da indirdim ama 3.8.0 sürümünü bulamadım
gameloopun kendi uygulamaları dışında emulatoru berbat bluestacks deneyin isterseniz.

çekirdek yalıtımı kapat

obb dosyası olmadığı için veya eski sürüm olduğu için alıyorsunuz durduruldu hatasını

tap taodan yüklerken yüklenemedi hatası alıyorum o sinirle yazmısım kb

çekirdek yalıtımı kapat
hangi konuda işime yaricak

Son düzenleme:
tap taodan yüklerken yüklenemedi hatası alıyorum o sinirle yazmısım kb

hangi konuda işime yaricak
burdan indirip denermisin
veya uygulamasını indirip deneyin

çekirdek yalıtımını kapattın mı kanka

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt