Satıyorum GameHubServer |⚡Ekran Kartlı Fiziksel Sunucu ⚡| Yeni Nesil Ryzen 5600GT İşlemci|🔥CG'ye Özel İndirim!

Siteye erişim sağlayamıyorum, benlik bir sıkıntı mı acep?

Ayrıca bundan 6-7 sene önce Arıkovanı gibi bir kickstarter üzerinden yatırım alıp yada farklı bir platform üzerinden benzer bir şekilde Gaming-Sunucu hizmeti verdiniz mi? Yoksa sadece isim benzerliği mi ?

Ayrıca bundan 6-7 sene önce Arıkovanı gibi bir kickstarter üzerinden yatırım alıp yada farklı bir platform üzerinden benzer bir şekilde Gaming-Sunucu hizmeti verdiniz mi? Yoksa sadece isim benzerliği mi ?
Merhaba,Sitedeki bakım çalışmamız bitti.herhangi bi kickstarter projemiz olmadı. sanırım isim benzerliği.
Teşekkürler

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
denicem

Hile kullanmak ve yazılımlarını yapmak bir sanattır. Hile yazılımları oyunlardan daha fazla keyif almanızı sağlamak, zengin yada fakir ayrımcılığını kaldırmak ve eşit bir ortam yaratmak için üretilen yasal yazılımlardır.
Aslında bu cümleler durumu biraz beyaza boyamak olmaz mı hocam . Ben de hile yaparım ve kullanırım bunlar bana zevk verir ama bu kadar beyaz anlatamam .

Eğer gerçekten makinelerde özgürce hile testi yapabiliyorsak ve hwid gibi sorunlar olmuyorsa biz developerlar içinde altın değerinde, nvidia'nın şu sanal oyun olaylarını biliyordumda Türkiye'de sizi ilk defa gördüm. Sınırlı stoktamı satılıyor? 4-5 Güne ters giden birşey olursa yazılımlarımda alacağım bende

Eğer gerçekten makinelerde özgürce hile testi yapabiliyorsak ve hwid gibi sorunlar olmuyorsa biz developerlar içinde altın değerinde, nvidia'nın şu sanal oyun olaylarını biliyordumda Türkiye'de sizi ilk defa gördüm. Sınırlı stoktamı satılıyor? 4-5 Güne ters giden birşey olursa alacağım bende
Merhaba,Evet oyun içi hile yazılımlarında sözleşmemizi ihlal eden bi durum yok.Fiziksel bilgisayar olduğu için bütün oyunlar sorunsuz olarak çalışıyor.Stoklu olarak çalışıyoruz.Sitemiz üzerinde whatsapp veya canlı destekten yazarsanız her konuda yardımcı olabiliriz.

Teşekkürler.

discord adresin yanlış

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt