- Ticaret Puanı: 9 / 1
- İletişim
+
Evet mevcut, fakat yorum attırma taraftarı değiliz.Forumda aktif olarak kullanan var mı?
Tamamdır hocam almayı düşünüyorum da ticket bakmanızı bekliyorumEvet mevcut, fakat yorum attırma taraftarı değiliz.
Ya hocam meraktan soruyorum belki söylemek yasaktır bilemiyorum. Başvuruda nasıl red yiyorsun adamlar soru falanmı soruyor nasıl oluyor kontrol falan demişsin ne kontrolüUzun süredir hile kullanıyorum ve satıcıları için gerçekten başarılı iş olduğunu söyleyebilirim. Almak istememin nedeni slotlu olması ve herkesin alamamasıydı fakat maalesef başvurudan bende red yedim. Başvuruları olumlu sonuçlanan arkadaşlar için iyi oyunlar diliyorum. Bence herkese karşı bu tarz kontrollerin olması hilenin UD kalmasına yardımcı olur. Sanırım sadece 1 kez başvuru yapılabiliyor. Sağlık olsun
Kısaca açıklamak gerekirse siz kendinizi tanıtıyorsunuz, biz de sizi tanımaya çalışıyoruz.Ya hocam meraktan soruyorum belki söylemek yasaktır bilemiyorum. Başvuruda nasıl red yiyorsun adamlar soru falanmı soruyor nasıl oluyor kontrol falan demişsin ne kontrolü
Hocam adamların ne sorduğunu ve yaptığını paylaşmak doğru olmaz. Bunları buraya yazarsam zamanı geldiğinde hilenin tespit edilmesini isteyenler bu kontrollere hazırlanıp o şekilde başvuru yapabilir. Fiyatı iyi ve tekrar başvuru fırsatı olursa tekrar şansımı denerim. Sanırım hesabın yeni olması vesaire bunlar etkiliyor fakat normalde yapılması gerekende bu.Ya hocam meraktan soruyorum belki söylemek yasaktır bilemiyorum. Başvuruda nasıl red yiyorsun adamlar soru falanmı soruyor nasıl oluyor kontrol falan demişsin ne kontrolü
Yorumunuz için teşekkürler.harika duruyor