Satıyorum 💎 Gamebreaker Paket 1 | Valorant Aimbot + ESP + Lineup Helper + Recoil Control | HVCI ON/OFF

sc4mmer kanka bunlar beni de 200$ dolandırdılar taklaya gelme dikkat et oyalıyor (opsiyonel)
d0landırıcı olsa para ister kanka bunlar direk red diyor uyumsuzsunuz diyor hileyi satamayız diyor ne alaka

d0landırıcı olsa para ister kanka bunlar direk red diyor uyumsuzsunuz diyor hileyi satamayız diyor ne alaka
Aynen ben de anlamadım valla bana hem uygunsuzsunuz dedi bi de iban attı parayı atın biz sizi onaylayacsgiz dediler bi attım el hareketi emojisi atıp banladilar

Bu kadar sacma bir satıs poliçesi görmedim bu sitede paylasım yapıp gereksinimlerimizi karsıyamadınız demeleri cok sacma geliyor. Ne bekliyorlar cevap olarak acaba cok merak ediyorum.

Aynen ben de anlamadım valla bana hem uygunsuzsunuz dedi bi de iban attı parayı atın biz sizi onaylayacsgiz dediler bi attım el hareketi emojisi atıp banladilar
Keşke ekran resmi alsaydın paylaşırdın

Kardeşim 50 tane soru sordunuz en iyi şekilde cevapladık sonra uyumsuz dediniz satış için bu yöntem cok sacma değil mi hile alcıak adam da ne arıyorsunuz ve böyle satıcaksanız burada niye konu açıyorsunuz ? Amacınız insanları oyalamak mı satmak mı
Kimseye hileyi satmak zorunda değiliz, bu public bir yazılım değil. Yani bizim kararımızla satın alma hakkı kazanıyorsunuz. Sağda solda gördüğünüz hilelere benzemiyor bu yazılım güvenmediğimiz kimseye yazılımı vermeyiz. Kabul edilmediyseniz yapabileceğimiz bir şey yok.

yok direk gereksinimleri karsılamıyormusum ben sanki bankadan kredi alıyorum :)))
Hocam priv ürün adı üstünde slotlu yani herkes alamıyor bunu bilmeniz lazım ayrıca kimseye hile satmak zorunda değil adamlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt