- İletişim
dt olmadı dalgaya yakalanmıssınbende gbden banlandım biraz objektif olmanı tavsiye ederim kardeş kurbanı vs yalana gerek yok güzel hileydi oynadık dt oldu ban yedik
dt olmadı dalgaya yakalanmıssınbende gbden banlandım biraz objektif olmanı tavsiye ederim kardeş kurbanı vs yalana gerek yok güzel hileydi oynadık dt oldu ban yedik
Ekledim hocamkanıtta eklermisin
dt olmadıysa nasıl banwaveden etkileniyor bana mantıklı bişey söylermisindt olmadı kardeşim banwave geldi
web siteniz bu hesap askıya alınmıştır diyor giremiyorum bir sorun mu var acabaMerhaba, public ürünlerimiz bir banwave atlattı ve tekrardan kullanıcılarını banlatmamaya devam ediyor. Bu süreçte 300 userin %50lik kısmı yasaklandı flag sebebiyle. Biraz global araştırması yaparsanız banwave geçiren tek ürünün gamebreaker public ürünlerinin olmadığını anlarsınız. Bu arada Gamebreaker'e ait hiç bir lisansın satışının yapılmayacağı kuralı mevcut. Sanırım reseller kendi kafasına göre bir karar vermiş fakat lisans anahtarı satışı yapmamaktayız. Fakat sizin için lisans anahtarınızı dondurabiliriz.
Merhaba, website bize bağlı bir website değil. Discord üzerinden ulaşırsanız yardımcı olurum.web siteniz bu hesap askıya alınmıştır diyor giremiyorum bir sorun mu var acaba