knk keske almadan önce sorsaydinArkadaşlar başlıkta yazdığım sıvı soğutmayı aldım. Marka hakkında bir bilgisi olan var mı? Güvenilir mi is görür mü?
1 2 tane inceleme videosu vardi. Fena değildi değerlerGamebooster ve Gamepower almanı asla önermem, ucuz oldukları için tercih ediliyorlar fakat inan hem malzeme kalitesi, hem de soğutma performansı olarak berbat marka ikisi de.
Malzeme kalitesi giriş seviye oldukları için şahsen pek güvenemiyorum o markaya, ama test sonuçları fena değilse neden bir şans verilmesin1 2 tane inceleme videosu vardi. Fena değildi değerler
Bakalım deneyeceğim. Teşekkür ederimMalzeme kalitesi giriş seviye oldukları için şahsen pek güvenemiyorum o markaya, ama test sonuçları fena değilse neden bir şans verilmesin![]()
Powerboost'un 360mm sini i9 12900k da kullanıyorum iş görüyor. 360MM ler bazen çok sıkıntılı olabiliyor. İşlemcin nedir?Arkadaşlar başlıkta yazdığım sıvı soğutmayı aldım. Marka hakkında bir bilgisi olan var mı? Güvenilir mi is görür mü?
Ben sıfırdan sistem topluyorum aga. Klavye mouse , kulaklik dizdim steelseriesden .Youtuberları takip ediyorum. Ful sistemde guzel indirimler yapiyorlar. Veya RTX 4070 bulabilirsem 15Kya falan o zaman tek tek dizerim. Bana 360mm sivi sogutma sığacak fp kasa önerir misin?Powerboost'un 360mm sini i9 12900k da kullanıyorum iş görüyor. 360MM ler bazen çok sıkıntılı olabiliyor. İşlemcin nedir?
Zoko Melody alabilirsin.Ben sıfırdan sistem topluyorum aga. Klavye mouse , kulaklik dizdim steelseriesden .Youtuberları takip ediyorum. Ful sistemde guzel indirimler yapiyorlar. Veya RTX 4070 bulabilirsem 15Kya falan o zaman tek tek dizerim. Bana 360mm sivi sogutma sığacak fp kasa önerir misin?
Harika bir kasaya benziyor. Çok teşekkür ederim kardeşim.Zoko Melody alabilirsin.
Ekstra bir şey eklemek istiyorum. Üste sığar mı benim 360mm sıvı soğutmaZoko Melody alabilirsin.