Çözüldü Gamebooster Titan 360mm Sıvı Soğutma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Korhus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Korhus

Master Üye
Arkadaşlar başlıkta yazdığım sıvı soğutmayı aldım. Marka hakkında bir bilgisi olan var mı? Güvenilir mi is görür mü?

Arkadaşlar başlıkta yazdığım sıvı soğutmayı aldım. Marka hakkında bir bilgisi olan var mı? Güvenilir mi is görür mü?
knk keske almadan önce sorsaydin :D neyse kısa vadede sorun cıkarmaz bence ama uzun vadede sızdırma gibi problemlerle karsilasabilirsin dikkatli olmani oneririm. ben bu yuzden sivi sogutmada bilindik marka dısında tercih etmiyorum. hayirli olsun

Gamebooster ve Gamepower almanı asla önermem, ucuz oldukları için tercih ediliyorlar fakat inan hem malzeme kalitesi, hem de soğutma performansı olarak berbat marka ikisi de.

Powerboost'un 360mm sini i9 12900k da kullanıyorum iş görüyor. 360MM ler bazen çok sıkıntılı olabiliyor. İşlemcin nedir?
Ben sıfırdan sistem topluyorum aga. Klavye mouse , kulaklik dizdim steelseriesden .Youtuberları takip ediyorum. Ful sistemde guzel indirimler yapiyorlar. Veya RTX 4070 bulabilirsem 15Kya falan o zaman tek tek dizerim. Bana 360mm sivi sogutma sığacak fp kasa önerir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt