- İletişim
bu değişik kankabir hile kullanıyorsan o hilenin ban riskinin olduğunu da bilmen gerek. her hile elinde sonunda ban atar. kullandığın hile rage ise 3 günü devirmiş olman hayli iyi
bu değişik kankabir hile kullanıyorsan o hilenin ban riskinin olduğunu da bilmen gerek. her hile elinde sonunda ban atar. kullandığın hile rage ise 3 günü devirmiş olman hayli iyi
öyle gittim zatenspoof karşılamaları gerek normalde. çoğu yayıncıda öyledir
almadı adam media üstteki mesajları niye okumuyorsunuz acabayetkilide gelse aynı şeyi söylicek onlar gelmeden ben söylim forumda nice güzel satıcılar dururken gidip başka bir yerden aldıysanız bu sizin hatanız
okudum ama aldım diye gördüm mesajı yorgunluktan kusura bakmayın ama dediğim geçerli forumdaki satıcılar media arıyorsa yine onlardan olun başka yerden olursanız forum buna karışamaz konu kapatılıcaktır ama yinede uyarı konusu bilgilendirme amacıyla iyialmadı adam media üstteki mesajları niye okumuyorsunuz acaba
ban yemek umrumda değildi ama vaadlerini yerine getirmedi hatta forumda konuları vardı yayıncı aranıyor diye ordada yorumda belirtilmişti spoofer karşılanıcaktır diyeokudum ama aldım diye gördüm mesajı yorgunluktan kusura bakmayın ama dediğim geçerli forumdaki satıcılar media arıyorsa yine onlardan olun başka yerden olursanız forum buna karışamaz konu kapatılıcaktır ama yinede uyarı konusu bilgilendirme amacıyla iyi
sıkıntı yok hocamokudum ama aldım diye gördüm mesajı yorgunluktan kusura bakmayın ama dediğim geçerli forumdaki satıcılar media arıyorsa yine onlardan olun başka yerden olursanız forum buna karışamaz konu kapatılıcaktır ama yinede uyarı konusu bilgilendirme amacıyla iyi
o zaman yetkililer müdahale eder ve gereken yapılır diye düşünüyorumban yemek umrumda değildi ama vaadlerini yerine getirmedi hatta forumda konuları vardı yayıncı aranıyor diye ordada yorumda belirtilmişti spoofer karşılanıcaktır diye