Galaxy Project DT hile satıyor Almayın!!

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu çocuk kolum kırık bahanesiyle 400 tl kitledi yani daha ne olsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yetkilide gelse aynı şeyi söylicek onlar gelmeden ben söylim forumda nice güzel satıcılar dururken gidip başka bir yerden media olduysanız bu sizin hatanız :)

yetkilide gelse aynı şeyi söylicek onlar gelmeden ben söylim forumda nice güzel satıcılar dururken gidip başka bir yerden aldıysanız bu sizin hatanız :)
almadı adam media üstteki mesajları niye okumuyorsunuz acaba

almadı adam media üstteki mesajları niye okumuyorsunuz acaba
okudum ama aldım diye gördüm mesajı yorgunluktan kusura bakmayın ama dediğim geçerli forumdaki satıcılar media arıyorsa yine onlardan olun başka yerden olursanız forum buna karışamaz konu kapatılıcaktır ama yinede uyarı konusu bilgilendirme amacıyla iyi

okudum ama aldım diye gördüm mesajı yorgunluktan kusura bakmayın ama dediğim geçerli forumdaki satıcılar media arıyorsa yine onlardan olun başka yerden olursanız forum buna karışamaz konu kapatılıcaktır ama yinede uyarı konusu bilgilendirme amacıyla iyi
ban yemek umrumda değildi ama vaadlerini yerine getirmedi hatta forumda konuları vardı yayıncı aranıyor diye ordada yorumda belirtilmişti spoofer karşılanıcaktır diye :D

sıkıntı yok hocam

ban yemek umrumda değildi ama vaadlerini yerine getirmedi hatta forumda konuları vardı yayıncı aranıyor diye ordada yorumda belirtilmişti spoofer karşılanıcaktır diye :D
o zaman yetkililer müdahale eder ve gereken yapılır diye düşünüyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt