Galaxy Project DT hile satıyor Almayın!!

Cympex

Uzman Üye
şikayet konusu değil sadece almamanız için bir uyarıdır
bu olaydan benimde yeni haberim oldu media olmuştum onların hilesiyle 3 gün civarı bir süre sonra ban yedim
spoofer istedim hiç oralı olmadı umrunda değildi mesaja cevap vermedi sonra sunucu kapandığı akşam @mushtew1337 benle iletişime geçti anlattı felan :D

Önden mısırımı aldım yorumlar da neler dönecek merak ediyorum :D

almayın burdan falan yakında site falanda acarlar gidip staffbesting reselleri almıştı, adama spoofer kurulumunu yanlıs falan yapmıstı gitti @caseiee ye kitledi iade ücretini :D

Eleman zaten 15-16 yaşında çocuk, GalaxyProject kim ki oradan hile satın aldın kankam, geçmiş olsun.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
:brainfree:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
şikayet konusu değil sadece almamanız için bir uyarıdır
bu olaydan benimde yeni haberim oldu media olmuştum onların hilesiyle 3 gün civarı bir süre sonra ban yedim
spoofer istedim hiç oralı olmadı umrunda değildi mesaja cevap vermedi sonra sunucu kapandığı akşam @mushtew1337 benle iletişime geçti anlattı felan :D

bir hile kullanıyorsan o hilenin ban riskinin olduğunu da bilmen gerek. her hile elinde sonunda ban atar. kullandığın hile rage ise 3 günü devirmiş olman hayli iyi

bir hile kullanıyorsan o hilenin ban riskinin olduğunu da bilmen gerek. her hile elinde sonunda ban atar. kullandığın hile rage ise 3 günü devirmiş olman hayli iyi
sadece esp box skeleton esp ve diğer esp hileleri çok bişey yoktu yani diğer rage olan hileyi sence verirmi çünkü reseller
spoof istediğimde bakmadı

sadece esp box skeleton esp ve diğer esp hileleri çok bişey yoktu yani diğer rage olan hileyi sence verirmi çünkü reseller
spoof istediğimde bakmadı
spoof karşılamaları gerek normalde. çoğu yayıncıda öyledir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt