g733

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ewigherr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ewigherr

Master Üye
İletişim
beyler sa yeni kulaklık aldıydım bayram harçlığıyla logitech g733 aldım kablosuz olmasını özellikle istedim önceki kulaklığım kabloluydu fazlasıyla sıkıntı çıkarmıştı bu wireless özellikleri iyi gibi ama mikrofonu rezaletmiş onu artık satın aldıktan sonra öğrendim onun dışında özelliklerinde sıkıntı yok gibi uygulamasından mikrofon ayarı falan yapmaya çalıştım anca öyle ama olcağı yok düşüncelerinizi alayım

Kulaklıkta razer üstüne tanımıyorum blackshark v2 hyperspeed aldım mis gibi mikrafonu var almadan önce bunada baktıydım logitech daha önce kullandığım bir marka idi ama eledim direkt. Arada çok bir fiyat farkıda yoktu zaten. İade etme imkanın varsa iade et geç, kozmetik sınıfa giriyor iade alamayız felan derlerse orasını bilemiyorum.

iade düşünmüyorum mikrofon çok önemli bi özellik değil benim için arkadaşlarla dc konuşuyoz maks o ama böyle bi kulaklık için böyle bi mikrofon hayal kırıklığı oldu valla belki ekstra mikrofon alırım ilerde bilmiyorum

iade düşünmüyorum mikrofon çok önemli bi özellik değil benim için arkadaşlarla dc konuşuyoz maks o ama böyle bi kulaklık için böyle bi mikrofon hayal kırıklığı oldu valla belki ekstra mikrofon alırım ilerde bilmiyorum

Hocam şuna bu parayı vermektense ben iade edip her anlamda iyi performans veren hem kablolu hem 2.4ghz hemde bluetooth olarak hiçbir kayıp olmadan aynı performansı veren ses ve mikrafon kalitesi daha iyi olan razer'a geçerdim tercih sizin.

razer blackshark v2 pro alırdın ben kullanıyorum inanılmaz memnunum hem ses kalitesi hem mikrofon kalitesi zaten 7.1 özelliği var kulaklıkta fiyat olarakta hemen hemen aynı

razer blackshark v2 pro alırdın ben kullanıyorum inanılmaz memnunum hem ses kalitesi hem mikrofon kalitesi zaten 7.1 özelliği var kulaklıkta fiyat olarakta hemen hemen aynı

Katılıyorum, bende de hyperspeed var çok memnunum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt