Niye kudurdun kiulan sen salak misin iflahini siktigim ironiden anlama 0 oku bakayim kanit diye attigi mesajlara ne yaziyor
Para umrumda değil forumdan banlanması yeterli benim içinsitenden biri ceceynen ürün geçti baya bi yüklü miktar bu yüzden tüm iadeler askıya mı alındı ödeme sağlayıcın yüzünden anladığım doğru mu? eğer doğruysa adamın bir iade bekleyen daha müşterisi var sadece biraz sabrını ve zaman istemiş darladığın içinde telegramdan block atmış bu süreçte sadece beklemen gerekiyor geçmiş olsun tekrar umarım parana kavuşursun
Evet dostum malasefki herkesin ki yasi bunu anlamaya el vermiyor. Yurt disi vatandasi ve posu oldugu icin problemler doguyorsitenden biri ceceynen ürün geçti baya bi yüklü miktar bu yüzden tüm iadeler askıya mı alındı ödeme sağlayıcın yüzünden anladığım doğru mu? eğer doğruysa adamın bir iade bekleyen daha müşterisi var sadece biraz sabrını ve zaman istemiş darladığın içinde telegramdan block atmış bu süreçte sadece beklemen gerekiyor geçmiş olsun tekrar umarım parana kavuşursun
Alfabeyi mi öğreniyon?
Aynen kanka uyarı verilir en fazla.(A)Uyarı verilir heralde en fazla cok heyecanlı gidiyo dkauebandlah
ben o işleri yapmıyorum malesef
iade tutari 15600 tl sizin gibi bir akilli kart gecmis ve gormemisim