Çözüldü Fun4chetin yaptığı dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hyperdesign0

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğum firmanın forumdaki adı : @swenenzy
Şikayetçi olduğum konu nedir : sc4mmer, Bakımdaki hilesi için refund vermiyor

Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 23.03.2024
Şikayetçi olduğum firmanın forumdaki ilgili konusu :

https://cheatglobal.com/konu/rust-premium-undetected-4months-windows-7-8-1-10-11.35353/

Bir buçuk ay önce rust hilesini satın aldım hiç kullanamadan bakıma girdi uzun bir bakım süreci. Refund istiyorum iade etmiyor + tg'den de engelledi
Kanıtlar

image.png
Refund yapmasını istiyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gecmis olssun canım :ahri:

Şikayetçi olduğum firmanın forumdaki adı : @swenenzy
Şikayetçi olduğum konu nedir : sc4mmer, Bakımdaki hilesi için refund vermiyor

Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 23.03.2024
Şikayetçi olduğum firmanın forumdaki ilgili konusu :

https://cheatglobal.com/konu/rust-premium-undetected-4months-windows-7-8-1-10-11.35353/

Bir buçuk ay önce rust hilesini satın aldım hiç kullanamadan bakıma girdi uzun bir bakım süreci. Refund istiyorum iade etmiyor + tg'den de engelledi
Kanıtlar
image.png

image.png
Refund yapmasını istiyorum.
Teşekkürler.
Zamanında kendisinden valo hilesi almıştım görebileceğin en boş insan aşırı egoist ve iğrenç birisi umarım forumdan banlanır.

Zamanında kendisinden valo hilesi almıştım görebileceğin en boş insan aşırı egoist ve iğrenç birisi umarım forumdan banlanır.
Arkadaşın tavsiyesi üzerine almıştım 1 aylık hiç çalıştırma fırsatım olmadı :) ki bu güne kadar forumda nasıl durabilmiş anlamış değilim

Arkadaşın tavsiyesi üzerine almıştım 1 aylık hiç çalıştırma fırsatım olmadı :) ki bu güne kadar forumda nasıl durabilmiş anlamış değilim
Geçmiş Olsun Bende Valo Hilesi Almıştım Sitede Ud Yazmasına Ramen Tgden Yazdığımda Bakımda Dedi 1 Hafta Bekledim Keyin Süresi Bitti Tgyede Bakmıyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt