Kanka bir dur adam konusunu yeni açtı hemen ne saldırganlık bu ve her şey ud injector ile bitmiyor keşke bitsebune kanka bunlar full copy paste HAHSHAHSHA ud inj varsa ayrı konu
hocam ciddimisiniz ? hepsi aynı menü zaten mirakadan alıntıKanka bir dur adam konusunu yeni açtı hemen ne saldırganlık bu ve her şey ud injector ile bitmiyor keşke bitse
zaten ban yedirirse tibet reis duyar
kanka gözünü seveyim çoğu valorant hile yapıcısı zaten miraka'dan almıyor mu? önemli olan zaten hileyi ud yapmak orada başlıyor olay zaten kodlarını değiştirmek niye bu kadar ön yargılısın yani ola bilir kim almıyor ki miraka'dan zaten gereksiz bir türk kafası abi.hocam ciddimisiniz ? hepsi aynı menü zaten mirakadan alıntı
ud yapabilecek yeteneği olan kendi guisini yazar zaten brom saçma sapan cp yapmazkanka gözünü seveyim çoğu valorant hile yapıcısı zaten miraka'dan almıyor mu? önemli olan zaten hileyi ud yapmak orada başlıyor olay zaten kodlarını değiştirmek niye bu kadar ön yargılısın yani ola bilir kim almıyor ki miraka'dan zaten gereksiz bir türk kafası abi.
her şey imgui baksa o zaman dünyanın en çöp imgui'li menü dt'mi oluyor direkt böyle bir şey mi varmış? adam imgui yapmaya üşenmiş ola bilir ne var bunda her şey imgui ile bitmiyor yine söylüyorum sana ben bir sürü hile kullandım imgui'si kötüydü ama ban yedirmiyordu onu nasıl yapacağız hem miraka'nın imgui böylemi kanka saçmala.ud yapabilecek yeteneği olan kendi guisini yazar zaten brom saçma sapan cp yapmaz
çoğu valorant yapımcısı demişsin bunu yapan adamlar 0 yazılım bilgisi olan adam bile sağdan soldan duyduğu bilgilerle bile yarı ud bir şey yapabilir zaten böyle adamların yazılım bilgileri olsa sence sağlam kırılmayacak koruma yapamazlar mı ? Örneğin roc engine adamlar ciddi yazılım bilgilerine sahipler 1 yıldır kıran yok adamları işini bilen kendini her türlü belli ediyor kardeşim şu forumda kırılan hilelerin hepsi pastekanka gözünü seveyim çoğu valorant hile yapıcısı zaten miraka'dan almıyor mu? önemli olan zaten hileyi ud yapmak orada başlıyor olay zaten kodlarını değiştirmek niye bu kadar ön yargılısın yani ola bilir kim almıyor ki miraka'dan zaten gereksiz bir türk kafası abi.
çoğu valorant yapımcısı demişsin bunu yapan adamlar 0 yazılım bilgisi olan adam bile sağdan soldan duyduğu bilgilerle bile yarı ud bir şey yapabilir zaten böyle adamların yazılım bilgileri olsa sence sağlam kırılmayacak koruma yapamazlar mı ? Örneğin roc engine adamlar ciddi yazılım bilgilerine sahipler 1 yıldır kıran yok adamları işini bilen kendini her türlü belli ediyor kardeşim şu forumda kırılan hilelerin hepsi paste
Olayı Crâck yerine çekmemin sebebi , kodlarını değiştirmek demişsin.Sana şu kadar diyorum onu yapacak bilgileri bile olsa bu kadar kolay kolay kırılmaz forumdaki hileler.