İnceleniyor 👑 FULL CAPTURE VALORANT CHECKER | FAST |

bizdede var çopğu şeyi slcden aldık endpointlervs email finder için ekstra para oduyosunuz diye biliyorum bilerek slcden düşük paraya satıyorum

o zamanlar geçti artık eskisi yok

ayrıca ben o srcye aşırı fazla özellik eklemiştim o eski sattığım program email buluyordu şu chatcpt ye atılan promt filan varya ondan emaili fialnda buluyordu fixlendi
Ekledigin o SLc de yok bunlar önemli dediklerini aı checker a daha ne ekleyebilirim dediğinde aı in dediği özellikler yani çok bı ahim sahim özelliği yok ki ACC viewer skin görsel görme kısmını da naniden almışsın

ben eskiden o srcyi aşırı updatelmiştim o yuzden satıyordum ismini dğeiştirip tekrar free vermiyodum
Aşırı up? Sadece 1 yerine 4 browser açması mi

Ekledigin o SLc de yok bunlar önemli dediklerini aı checker a daha ne ekleyebilirim dediğinde aı in dediği özellikler yani çok bı ahim sahim özelliği yok ki ACC viewer skin görsel görme kısmını da naniden almışsın

Aşırı up? Sadece 1 yerine 4 browser açması mi
nani checkeri daha once duymadım ayrıca bendeki özelliklerin hepsi slcdde de var

update dediğim o checkere çoğu capture eklemiştim ayrıca email finder özelliği vardı klasör ayrımı vs

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🚀 l0g satıcıları ve yüksek hacimli kontrol yapanlar için özel olarak tasarlanmış, maliyet dostu ve maksimum hızlı Valorant Checker!

⚡ Gereksiz Captcha masraflarına son! Akıllı DB sistemi ve gelişmiş koruma modülleriyle bakiyenizi koruyarak en yüksek verimi alın!

🌟

⚡ İstek Tabanlı (Request-Based) Hız: Tarayıcı çalıştırmadan doğrudan API üzerinden ışık hızında tarama!
🛡️ Akıllı Captcha DB Sistemi: 1 kere checklenen hesap tekrar denk gelirse captcha token harcamaz, verileri doğrudan DB'den çeker!
❌ Invalid Token Koruması: Belirlediğiniz yüzde oranından fazla invalid token atarsa sistem taramayı otomatik kapatır, bakiyeniz çöp olmaz
📁 l0g Seller Özel DB Ayrıştırma: Hit hesapları bölgelere (Region) göre yüksek ayrıntıyla kategorize eder.
🔄 DB Load & Export: Eski veritabanınızı yükleyip dışa aktarabilirsiniz.
⚙️ Ayarlanabilir Thread: İstediğiniz hızda ve eşzamanlı istek sayısında tarama imkanı.
🔌 Gereksinimler: Proxy ve Captcha kullanımı gerektirir (nocaptcha.io entegrelidir).

Capture Örneği​

Username >
Password >
Riot ID >
Level >
Rank >
Peak Rank >
Created Date >
Last Played >
VP >
RP >
Region >
Country >
LoL Account >
LoL Level >
Mail >
Tel >
Spray Count >
Card Count >
Agents Count >
Agents Names >
Skin Count >
Skin Names >
Chromas >

Fiyatlandırma​

1 Haftalık $15
1 Aylık: $25
3 Aylık: $60

🌐 Web Sitemiz Satın Almak İçin Kullanabilirsiniz
🎬 Tanıtım Videosu Showcase
İletişim discord leminwq
Benim Olduğunun Kanıtı
image.png
fiyatlandırmayı düzelt ekstra proxy combo/l0g captcha api key masrafı var türkiye de olduğumuzu unuttun galiba

hangi captchalarla uyumlu nocaptcha.io mu sadece

slc o kadar pahalı diye slcden biraz ucuza vberdim

şuan evet ama eklenecek eskiden yescaptcha ve brocapgpt destekliyordu bakıma girdişler bizde çalışmıyr
yescaptchanın nezaman bakımdan cıkacagı hakkında bilginiz varmı? yoksa nezamandan beridir bakımda

🚀 l0g satıcıları ve yüksek hacimli kontrol yapanlar için özel olarak tasarlanmış, maliyet dostu ve maksimum hızlı Valorant Checker!

⚡ Gereksiz Captcha masraflarına son! Akıllı DB sistemi ve gelişmiş koruma modülleriyle bakiyenizi koruyarak en yüksek verimi alın!

🌟

⚡ İstek Tabanlı (Request-Based) Hız: Tarayıcı çalıştırmadan doğrudan API üzerinden ışık hızında tarama!
🛡️ Akıllı Captcha DB Sistemi: 1 kere checklenen hesap tekrar denk gelirse captcha token harcamaz, verileri doğrudan DB'den çeker!
❌ Invalid Token Koruması: Belirlediğiniz yüzde oranından fazla invalid token atarsa sistem taramayı otomatik kapatır, bakiyeniz çöp olmaz
📁 l0g Seller Özel DB Ayrıştırma: Hit hesapları bölgelere (Region) göre yüksek ayrıntıyla kategorize eder.
🔄 DB Load & Export: Eski veritabanınızı yükleyip dışa aktarabilirsiniz.
⚙️ Ayarlanabilir Thread: İstediğiniz hızda ve eşzamanlı istek sayısında tarama imkanı.
🔌 Gereksinimler: Proxy ve Captcha kullanımı gerektirir (nocaptcha.io entegrelidir).

Capture Örneği​

Username >
Password >
Riot ID >
Level >
Rank >
Peak Rank >
Created Date >
Last Played >
VP >
RP >
Region >
Country >
LoL Account >
LoL Level >
Mail >
Tel >
Spray Count >
Card Count >
Agents Count >
Agents Names >
Skin Count >
Skin Names >
Chromas >

Fiyatlandırma​

1 Haftalık $15
1 Aylık: $25
3 Aylık: $60

🌐 Web Sitemiz Satın Almak İçin Kullanabilirsiniz
🎬 Tanıtım Videosu Showcase
İletişim discord leminwq
Benim Olduğunun Kanıtı
image.png
cano kendi private captcha keyimi ekleyebilirmiyim buna?

işte onu insanlar bilmiyor bende cok deneyip buşduğum birşey bu ilk denemelerimde olcağını sanmıştım ama baya bi sürdü yaklaşık 2 2.5 aydır aynı projeyi gelişitiriyorum adamın free paylaşması free srcyi ismini değiştirip aynı şekilde koymak sadece beğeni almak

promtu satış promtunu ai ye yaptırdım daha birsürü ozleliği var
sen dc gelsene boş muhabbet yapma

arabadaydım bakamadım o checkerını sktirtme çocuk

salak seni o 5 kuruş bile olmayan checkerını cracklettirme bana

Sen adama öyle diyosunda adam en azından zamanında free paylaştı sen onu satiyodun bide yani ?? Bu durumda kim mal ? Req tabanlı checker çokta zor değil inan her dilde yapması 5-10dk alicak birsey ki eğer bilgin varsa. Yoksa da aı la antigravityde gerçekten ugrasirsan bı kaç saatte yaparsın. Ama çoğu kişi kullanmayı bile bilmedigi aı ile ovunup düzgün bı fayda alamadığı için böyle aı in ara sıra güzel yaptığı projeler nedense çok değerli oluyor çok nadir biseymis gibi.
salak kanki sktir et

bronz üye checker satıyor çocuk dc sal

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt