FiddLer
Diamond Üye
yukarıda 3 kişinin parolayı söylemesinden sonra parolayı düzgünce konsole ekranına yazmanız büyük başarı
yukarıda 3 kişinin parolayı söylemesinden sonra parolayı düzgünce konsole ekranına yazmanız büyük başarı
Tamam abi.yukarıda 3 kişinin parolayı söylemesinden sonra parolayı düzgünce konsole ekranına yazmanız büyük başarı
Habsaşxmsinxsl ben hayatımda böyle bir kapak görmedim sesi buraya kadar geldiTamam abi.
Çok zeki bir hamle yaptı Tibet. @TibetUlubey biliyordu sadece şifre giriş ekranını attığı zaman konu sahibinin diğerlerinden alıp şifreyi yazmışsın diyip laf edeceğini, sırf kapak etmek için bekletti ve vurdu çok güzel olta yedi fiddler güzel de mors oldu yazık oldu vallaAhhh be abi fiddler hocamı üzmüş tibet abim, belliydi ama asıp kesiyorlardı yok sadece .net kırabiliyolar diye verdiği cevap hepsini kapak etmiştir umarım
Azdım lan Tibet'in yaptığı bu hamleye güzel kapak etmiş skscbmkmlsdkjgoğÇok zeki bir hamle yaptı Tibet. @TibetUlubey biliyordu sadece şifre giriş ekranını attığı zaman konu sahibinin diğerlerinden alıp şifreyi yazmışsın diyip laf edeceğini, sırf kapak etmek için bekletti ve vurdu çok güzel olta yedi fiddler güzel de mors oldu yazık oldu valla