Ftp Chat Programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murphy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murphy

Platinum Üye
Diskte gezerken daha önceleri can sıkıntısından yaptığım bir sohbet programını paylaşmak istedim. FTP tabanlı bir program, sunucular oluşturarak sohbet ediliyor, mesajlarınız şifreli şekilde sunucuda tutulduğu için 3. şahıslar tarafından okunamaz. Kodlar leş gibi ama çalışır vaziyette kullanmak isteyenler için kaynak kodu,

1.png

2.png

3.png

Son düzenleme:
aga ben şeyi merak ettim o sunucu oluşturma olayını, o kısmı ne kullanarak kodladın? yine ftp sunucusunda bir bolme acmasını falan mı sagladın

Diskte gezerken daha önceleri can sıkıntısından yaptığım bir sohbet programını paylaşmak istedim. FTP tabanlı bir program, sunucular oluşturarak sohbet ediliyor, mesajlarınız şifreli şekilde sunucuda tutulduğu için 3. şahıslar tarafından okunamaz. Kodlar leş gibi ama çalışır vaziyette kullanmak isteyenler için kaynak kodu,

1.png

2.png

3.png
Güzel bı program uçtan uca şifreleme eklense gayet kullanışlı olur

1.png

2.png

3.png
güzelve kulanışlı reis senmi yaptın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt