Çalışmıyor FTASoftware Private HVCI - Crâcked By R7flex

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kabullenemez. Çocukta şizofreni var zaten çok bariz belli. Sıcağın alnında çorap satmaktan beyni erimiş. İnsanları dolandırıp sonra onları suçluyor falan garip bir eleman. Neyse bu günden itibaren kendisine ekmek yok zaten. Çorap satmaya devam edebilir.
Bak bu lafları yicen ama yeni h1lem cikinca unutma tamam mı ss al abisi

Gelmiş geçmiş en iyi reverserlardan biri adam sigma yani
Reverser dediğiniz jmp atmaktan ibaret görücez yakında jumplar işe yaramadığı zaman

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Reverser dediğiniz jmp atmaktan ibaret görücez yakında jumplar işe yaramadığı zaman
Crâck yedigimi kabullenemeyince ben

Exe ftaya ait değildir auth keyautha bağlanmış ve Crâck adlı key açılmıştır fta ismini görmezden gelin boş takılın burda h1lelerim asla dt olmayacak
he fta ait değil ama ftasoftware.com.tr/ananisikerimkapat.txtden offset çekiyor

Cg skmde degil banlasinlar bos forum amk

Vexpi de bütün ürünlerimi de fta hostingine bağladım neyi kanıtlamaya çalışıyon birader

Yanındaki adamlar exit sc4m atıp sana offset sitesini fln göstermese ona da patch atamayacan @R7flex
piyasadan silinecegimi anladıktan sonra ben

Abi seni eşekler becermiş herhalde hileleri mi karıştırdın sen ya

Madem jmp atmaktan ibaret, jmp atmaktan ibaret olan bir kişiye bile kırılan bir loaderın varsa yorum yapma hakkına sahip değilsin.

Cg skmde degil banlasinlar bos forum amk

Vexpi de bütün ürünlerimi de fta hostingine bağladım neyi kanıtlamaya çalışıyon birader

Yanındaki adamlar exit sc4m atıp sana offset sitesini fln göstermese ona da patch atamayacan @R7flex

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt