Ragetullah1337
Banned
Lazımda söylerseniz çok iyi olur
Tamam uzatma anladık sana ana avrat sövende yok com almasına gerek yok diyorum benim görüşüm buHayır ondan bahsetmiyorum. Ben burada iyi bir proje için vercel kullanılmaması gerektiğinden bahsettim. Reklam vs verilemez Google search console kullanılamaz dedim ve Google ads politikalarindan bahsettim. Siz ise dalga geçiyor ve küfür ediyorsunuz. Gerçekleri reddediyorsunuz. Gerçek bir domain sahibi olsaydınız kolaylıkları bilirdiniz ve böyle bir yorum yapmadınız. Bu sizin nasıl birisi olduğunuzu aşağı yukarı gösteriyor ve tahmin etmeyi kolaylastiriyor.
Ne bekliyorsun elden teslim miDomain alacaksan yasal olarak bunun yapilmasi zorunlu zaten.
Ne sitesi hile satışı falansa .site al veya infoLazımda söylerseniz çok iyi olur
Nasıl değil şahsın olması için zorunlu diye biliyorumyasal olarak zorunlu değil birde senin siten gibi duruyor güvenemedim
İnternetten araştırın bakalım güzel hosting kimdir diye. On yıllardır olan Türkiye'nin en büyük hosting firmalarından birisi. R10 gibi yerlerde var ve en ufak kötü yorumu yok. Türkiye'nin en hızlı desteğe yanıt veren 2. firması. Gece üçte açtığım absürt talebe yanıt vermeleri 4 dk sürdü. Yasal olarakta zorunlu atmayalım şuan.yasal olarak zorunlu değil birde senin siten gibi duruyor güvenemedim
Domain söylesenebitane free buldumda inş izin verirler ya
essentialist.kesug.com buDomain söylesene
Vermicekler dene şansınıessentialist.kesug.com bu
Konuyu oku herkes biliyor onun olduğunuduckdns