Ragetullah1337
Banned
Lazımda söylerseniz çok iyi olur
Evet aşırı küçük bir proje ise subdomain yeterli ancak para kazanılacak veya iyi bir kimlik oluşması lazım ise kesinlikle com domain.dogru ama bedava olarak alternatiflerde bulunabilir
Her sitesi olan iyi mi biliyor amk benimde var ne olcak şimdiTamam doğrusunu söyleyin ayınlanalım o zaman, 2 tane sitem var gayet iyi biliyorum sallamasyon değil gerçek bu.
kesinlikleEvet aşırı küçük bir proje ise subdomain yeterli ancak para kazanılacak veya iyi bir kimlik oluşması lazım ise kesinlikle com domain.
Yarın anca bugün olmazaga sende varsa 40 50 atsana la 83ts karşılığı verilir dediğim ginib
Ben bugün aldığımda hem host hem domain hemde plesk panelli geldi dorabase diyor geçmişe bakçam yarın atçamLazımda söylerseniz çok iyi olur
Neyse ben uyuyom iyi geceler yarın atarım linkiLazımda söylerseniz çok iyi olur
bu nasıl ödeme yöntemi 3d birdeTamam doğrusunu söyleyin ayınlanalım o zaman, 2 tane sitem var gayet iyi biliyorum sallamasyon değil gerçek bu.
Hayır ondan bahsetmiyorum. Ben burada iyi bir proje için vercel kullanılmaması gerektiğinden bahsettim. Reklam vs verilemez Google search console kullanılamaz dedim ve Google ads politikalarindan bahsettim. Siz ise dalga geçiyor ve küfür ediyorsunuz. Gerçekleri reddediyorsunuz. Gerçek bir domain sahibi olsaydınız kolaylıkları bilirdiniz ve böyle bir yorum yapmadınız. Bu sizin nasıl birisi olduğunuzu aşağı yukarı gösteriyor ve tahmin etmeyi kolaylastiriyor.Her sitesi olan iyi mi biliyor amk benimde var ne olcak şimdibilgin mi oldum
bu nasıl ödeme yöntemi 3d birde
yasal olarak zorunlu değil birde senin siten gibi duruyor güvenemedimHayır ondan bahsetmiyorum. Ben burada iyi bir proje için vercel kullanılmaması gerektiğinden bahsettim. Reklam vs verilemez Google search console kullanılamaz dedim ve Google ads politikalarindan bahsettim. Siz ise dalga geçiyor ve küfür ediyorsunuz. Gerçekleri reddediyorsunuz. Gerçek bir domain sahibi olsaydınız kolaylıkları bilirdiniz ve böyle bir yorum yapmadınız. Bu sizin nasıl birisi olduğunuzu aşağı yukarı gösteriyor ve tahmin etmeyi kolaylastiriyor.
Ne bekliyorsun elden teslim miDomain alacaksan yasal olarak bunun yapilmasi zorunlu zaten.