Ragetullah1337
Banned
Lazımda söylerseniz çok iyi olur
Com daha ucuz farkında mısınız? Com domain 400 - 500 civarındayken xyz 800 ve üstü civarında. Ayrıca yıllık bu fiyatlar gayet ucuz. 2 - 3 tane döner parası.800 domaine verilmez açık konuşmak gerek adamın projesi çok büyük değil muhtemelen öyle görüyorum com org gibi yüksek rakamlara çıkmasına gerek yok
Niye ki sorun ne?guzel ntete giremiyom aq
guzel ntete giremiyom aq
Subdomain'e reklam veremezsin. Satış yapamazsın. Ayrıca kurumsal yada güzel bir kimlik oluşmaz, güzel gözükmez.beleş olarak vercell var
Bay profesör yeterli bu kadar salladığınSubdomain'e reklam veremezsin. Satış yapamazsın. Ayrıca kurumsal yada güzel bir kimlik oluşmaz, güzel gözükmez.
dogru ama bedava olarak alternatiflerde bulunabilirSubdomain'e reklam veremezsin. Satış yapamazsın. Ayrıca kurumsal yada güzel bir kimlik oluşmaz, güzel gözükmez.
Tamam doğrusunu söyleyin ayınlanalım o zaman, 2 tane sitem var gayet iyi biliyorum sallamasyon değil gerçek bu.Bay profesör yeterli bu kadar salladığın
Bende yıllık arıyom bu arada bugün aldım fiyat yükseldi amk iptal ettinaga dediğim gibi atacak varsa 83ts karşılığı verilecektir
aga sende varsa 40 50 atsana la 83ts karşılığı verilir dediğim ginibBende yıllık arıyom bu arada bugün aldım fiyat yükseldi amk iptal ettin