Ragetullah1337
Banned
Lazımda söylerseniz çok iyi olur
paralı var tabi yazınca çıkıyo zaten beleş olarak da subdomain varLazımda söylerseniz çok iyi olur
şöyle 8 9 liraya xyz varmı agaparalı var tabi yazınca çıkıyo zaten beleş olarak da subdomain var
canımsın reisim bu arada forumda free domain yasakmı abi @p4nLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
8 9 liraya xyz veren site kalmadı dostum ilk cıktığı zamanlardı onlar 99 cent felan yıllık alman lazım oda 700 800 lira felan yapıyorşöyle 8 9 liraya xyz varmı aga
domainede öyle para vermek istemiyom
ebesininkiymis aq bi domaine 800 verilmez bence8 9 liraya xyz veren site kalmadı dostum ilk cıktığı zamanlardı onlar 99 cent felan yıllık alman lazım oda 700 800 lira felan yapıyor
kanka domainler 80 90 lira o kadar pahalı deil hosting sitelerine bak keyubu saganetwork gibi yerlereşöyle 8 9 liraya xyz varmı aga
domainede öyle para vermek istemiyom
canımsın reisim bu arada forumda free domain yasakmı abi @p4n
subdomain al boşver ya çok önemli değilse netllify denebesininkiymis aq bi domaine 800 verilmez bence
free domain yasakmı reisim forumdakanka domainler 80 90 lira o kadar pahalı deil hosting sitelerine bak keyubu saganetwork gibi yerlere
değil diye biliyorum benfree domain yasakmı reisim forumda