Free valorant hilesi

• ST_Internal_Loader(V14).exe
  • roostec valorant.exe
  • CrypticHack.exe
  • 인직샵 lite.exe
  • ??? lite.exe
  • loader.exe
  • 1512.exe
  • 123.exe
  • Beles.exe
  • niggaternal.exe:thonkie:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merhaba, dosyanın virüs olduğunu düşünüyorum.

dosyanın discordcdn ile ilgili bağlantıları olduğunu fark ettim. discordcdn, genellikle zararlı yazılımları host için suistimal edilir. dosyanın triage sonucunda, "legitimate hosting service abused for hosting malwares" sonucunu aldım. discord ile ilgiliydi.
bkz:

ayrıca, names kısmında bound.exe buldum. bilmeyenler için, zararlı yazılımı herhangi bir exe'ye takma işlemi gerçekleştikten sonra, kullanılan program adını bound.exe yapabilir.
bkz:

neiki sonuç:

dosyayı açmanızı tavsiye etmem. yinede bu işlem yanlış sonuç verebilir, dosya reversing işlemi görmeli.

merhaba, dosyanın virüs olduğunu düşünüyorum.

dosyanın discordcdn ile ilgili bağlantıları olduğunu fark ettim. discordcdn, genellikle zararlı yazılımları host için suistimal edilir. dosyanın triage sonucunda, "legitimate hosting service abused for hosting malwares" sonucunu aldım. discord ile ilgiliydi.
bkz:

ayrıca, names kısmında bound.exe buldum. bilmeyenler için, zararlı yazılımı herhangi bir exe'ye takma işlemi gerçekleştikten sonra, kullanılan program adını bound.exe yapabilir.
bkz:

neiki sonuç:

dosyayı açmanızı tavsiye etmem. yinede bu işlem yanlış sonuç verebilir, dosya reversing işlemi görmeli.
reversing işlemi görsün diye addım zaten dosya bana ait değil zaten

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
reversing işlemi görsün diye addım zaten dosya bana ait değil zaten
kimsenin sen 2. Elde ban ye diye uğraşacağını sanmıyorum, dosyada vmp basılı sanırım. ama belki bakarlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt