proxy desteği olmayan her checker riot limit verir 8 yanlıs hesap gırerse rıot lımıt yersın bu checkerın proxy desteği var ( garip çalışıyor tam hatırlamıyorum ) proxy.txt de desteklenen proxy yazıyorknk bu checker riot limits hatası veriyor onun çözümü varmı
Kanka bedava bulamazsın bence ben de zamanında araştırdım fakat almadan çözüm yok kocerroxy var riot için bi ara ordan alıyordum fakat cpm sayısı düşük şuan da dataimpulse kullanıyorum yeni hesap açtığında 1gb 1 dolara denk geliyorsağlam free proxy nereden bulabilirim bilgilendirme yapabilir misinz ?
Checker almaya bütçesi olmayan kardeşlerimiz için hayırlı bir konuVALORANT checker. BU LIL-JABA TARAFINDAN YAPILMIŞ . GÜVENLİĞİNİZ İÇİN VBOX VEYA SANDBOIXE'DE ÇALIŞTIRMANIZI GERÇEKTEN TAVSİYE EDİYORUM. HERHANGİ BİR ZARARLI SORUNDAN SORUMLU OLMAYACAĞIM BU NEDENLE V-BOX'TA ÇALIŞTIRIN.
indirme linki : soruce :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
BU KONU SİZE HERHANGİ BİR ŞEYDE YARDIMCI OLACAKSA, LÜTFEN DAHA FAZLA İÇERİK İÇİN PROFİLİMİ BEĞENMEYİ DÜŞÜNÜN. BANA ÇOK YARDIMCI OLUYOR.
checker gorunum
atıyorum 4k lık bir hesap logu için kaç GB almamız gerekir hocam. Bir de bu nexus'un sitesini bulamadım satın alıcam daKanka bedava bulamazsın bence ben de zamanında araştırdım fakat almadan çözüm yok kocerroxy var riot için bi ara ordan alıyordum fakat cpm sayısı düşük şuan da dataimpulse kullanıyorum yeni hesap açtığında 1gb 1 dolara denk geliyor