Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
her log konusunda alta aynı şeyi yazıyorsunda o yüzdenmillete suç atmadımki hangi yıldan kalma diye sordum niye üstüne alındın şimdi.
her log konusunda alta aynı şeyi yazıyorsunda o yüzdenmillete suç atmadımki hangi yıldan kalma diye sordum niye üstüne alındın şimdi.
Parasını Ver Adama Priv Log Eklesin Hayrına Yaptığı İçin geliri yok sonuçtaacaba hangi yıldan kalma loglar var sitede
3 log konusuna yazdım ve sadece bunda sordumher log konusunda alta aynı şeyi yazıyorsunda o yüzden
kral benim için sorun yok fakat konuyu gereksiz tartışma alanına çevirmezsek sevinirim amacım insanlar yararlansın.3 log konusuna yazdım ve sadece bunda sordum
Girdiğin 10 Siteden 9'u daha fazla log tutuyor yorum yapmak için kötülemeinsanlar faydalansın ama ip log tutman çok yanlış kimin birşey yapacağı belli olmaz site patlarsa milletin ipsi yayılır en azından ip log tutmasan daha iyi olabilirdi sadece ban işlemi daha iyi olurdu güvenlik açısından
mecbur tutacağım free bir iş sonuçta kazancım olsa göze alırım bazı şeyleri ama burada herkes kendi sorumluluğunu alıyor uyarıyı yapmışım kimse kullansın diye zorlamıyoruminsanlar faydalansın ama ip log tutman çok yanlış kimin birşey yapacağı belli olmaz site patlarsa milletin ipsi yayılır en azından ip log tutmasan daha iyi olabilirdi sadece ban işlemi daha iyi olurdu güvenlik açısından
proxy ile giriyorumGirdiğin 10 Siteden 9'u daha fazla log tutuyor yorum yapmak için kötüleme
aynen öyle katılıyorum, ama forumda biri bir şey yapınca kötülemek için her şey mübah..Girdiğin 10 Siteden 9'u daha fazla log tutuyor yorum yapmak için kötüleme
Ne ile girdiğinin önemli değil farkındaysan sitelerin ne yaptıgını soylemısımproxy ile giriyorum