bero123456
Gold Üye
Çıkartsalar ne olcak yine fix yiyecekHadi yaw yenisini çıkarında oynayak ben de 1 2 el sonra banlanıyorum nilmiyordum ondan olduğunu
Çıkartsalar ne olcak yine fix yiyecekHadi yaw yenisini çıkarında oynayak ben de 1 2 el sonra banlanıyorum nilmiyordum ondan olduğunu
tpm bypass ban mı kaldırıyodu laÇıkartsalar ne olcak yine fix yiyecek
kalıcı çözümü olabilir belki bu tarz bypasslar değilde tpm çipinin seri kodunu direkt bir şekilde değiştirebilir yada gizleyebilirsek tpm açıkken onu isteselerde fixleyemezler tabi onu yapacak seviyede birisi varsa bile bedava paylaşacağını sanmıyorumÇıkartsalar ne olcak yine fix yiyecek
Tek çözüm var oda tpm çipi almak ve oyuna tpm açık girip sorun yaşama ihtimalini %0 indirmek. Diğerleri boş bypass felan fix yiyor 1-2 hafta içerisinde max.kalıcı çözümü olabilir belki bu tarz bypasslar değilde tpm çipinin seri kodunu direkt bir şekilde değiştirebilir yada gizleyebilirsek tpm açıkken onu isteselerde fixleyemezler tabi onu yapacak seviyede birisi varsa bile bedava paylaşacağını sanmıyorum
Ben kapali da girsem açikta girsem ayni hatayi aliyorum. Win10 2H22 SürümündeTek çözüm var oda tpm çipi almak ve oyuna tpm açık girip sorun yaşama ihtimalini %0 indirmek. Diğerleri boş bypass felan fix yiyor 1-2 hafta içerisinde max.
Nasıl bir hata?Ben kapali da girsem açikta girsem ayni hatayi aliyorum. Win10 2H22 Sürümünde
netlimiter patch yedinetlimiter yapabilirsin o baya sağlam şuan onu kullanıyorum