free tpm bypass

andromega

Diamond Üye
1) tpmbypass.exe dosyasını açın
2) valorant'ı açın lobiye gelin hata vericek (açılır pencereyi görmezden gelin)
3) "Bypass "ı etkinleştirin (Y'ye tıklayın)
4) sonra keyfinize bakın

videolu anlatım :

indirme linki :

şifre :
cheatglobal

virüs total :

orjinal paylaşım yeri :

not : bende başka bir forumdan buldum içeriğinin ne olduğunu bilmiyorum açıkcası vt sonuçları bırakıyorum yukarıya birde bypass aktifken başka uygulama açamıyorsunuz açabilmek için bypass'ın kapalı olması lazım
tavsiye: oyunu kapatırken bypass'a gelip n tuşuna basın kapatın diğer türlü kapadığınız zaman pc donabiliyor​

Son düzenleme:
Bilmediğiniz şeyleri virustotale bakarak açmayın kızlar.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
4) sonra keyfinize bakın

videolu anlatım :

indirme linki :

şifre :
cheatglobal

virüs total :

orjinal paylaşım yeri :

not : bende başka bir forumdan buldum içeriğinin ne olduğunu bilmiyorum açıkcası vt sonuçları bırakıyorum yukarıya birde bypass aktifken başka uygulama açamıyorsunuz açabilmek için bypass'ın kapalı olması lazım
tavsiye: oyunu kapatırken bypass'a gelip n tuşuna basın kapatın diğer türlü kapadığınız zaman pc donabiliyor​

şifreli rar vermek yasak diye biliyorum

4) sonra keyfinize bakın

videolu anlatım :

indirme linki :

şifre :
cheatglobal

virüs total :

orjinal paylaşım yeri :

pop up bypass bu freeze atıyor ama gene ban yersiniz 2 maçın başında muhtemelen işe yaramaz tpm hatası yemedim ama ban yedim ben yaptığımda boşuna hwid yemişsindir demeyin raid atıp bios update + spooferdan sonra bile 2 tur ban yedim bu spoof işe yaramıyor

Tpm bypassların %90 fix yedi VAN84 VEYA VAN5 yiyorsun 1 maçta hesap banı değil ama oyundan atıyor maç ortasında vs tekrar girebiliyorsun

1) Open tpmbypass.exe
2) Open Valorant, go to the lobby, it will give an error (ignore the pop-up window)
3) Enable "Bypass" (click Y)
4) then enjoy yourself

video explanation:

download link:

password:
cheatglobal

virus total:

original sharing place:

Note: I found it on another forum, I don't know what the content is, to be honest, I'm leaving the VT results above. Also, you cannot open any other applications while the bypass is active, the bypass must be turned off in order to open it.
Recommendation: When closing the game, go to bypass and press the n key. Otherwise, the PC may freeze when you close it.​

useless stupid ass that pasted from UC and all say FREEZE PC / CRASH XD.

Son düzenleme:
pop up bypass bu freeze atıyor ama gene ban yersiniz 2 maçın başında muhtemelen işe yaramaz tpm hatası yemedim ama ban yedim ben yaptığımda boşuna hwid yemişsindir demeyin raid atıp bios update + spooferdan sonra bile 2 tur ban yedim bu spoof işe yaramıyor
Tpm'in kapalı olmadığı için tpm hatası yememiş olabilirmisin ? bu bypass kapalıyken bypasslıyor 4 gündür oynuyorum maçta hata veriyor bazen doğru fakat oyuna tekrar girmen 15 saniye sürmüyor 2 maç'a ban yemen senin tpm'inle alakalı olabilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt