P4ndaB3y
Gold Üye
olm sen mal mısın yazdığın yazıya bak kullanıcı adına bak aq malıYorumum neden silindi ? Halbuki gayet uygun yazmıştım.
Diyorumki neden ingilizce yazıyorsun türkçe forumda ?
olm sen mal mısın yazdığın yazıya bak kullanıcı adına bak aq malıYorumum neden silindi ? Halbuki gayet uygun yazmıştım.
Diyorumki neden ingilizce yazıyorsun türkçe forumda ?
Toxic ve küfürlü bir şekilde yazmak yerine bu şekilde yazsan silinmezdi zaten.Diyorumki neden ingilizce yazıyorsun türkçe forumda ?
güzelGenisys Cloud (Url - Log - Pass)
Genisys Cloud ( Free Logs Daily - Fresh Logs )
Günlük ve haftalık Logs için yorumları takip edin
Follow comments for daily and weekly Logs
(Logs status unknown.)
Konuya Spam yapmadan yorum bırakarak Gelen loglardan Haberdar Olup Konuyu Destekleyebilirsiniz.
Forumda konularda birbirlerine ana bacı küfürleri yazanları görmüyorsunuz herhalde ? Şu ana kadar forumda küfür serbest sanıyordum. Meğersem kurallar sadece bizim gibi tanıdığı olmayan kişilere işliyormuş.Toxic ve küfürlü bir şekilde yazmak yerine bu şekilde yazsan silinmezdi zaten.
Forum kurallarına BURADAN ulaşabilirsiniz rapor geldiğinde / kendimiz gördüğümüzde işlem uyguluyoruz inisiyatif alarak size ban atmak yerine sadece mesajınızı sildim.Forumda konularda birbirlerine ana bacı küfürleri yazanları görmüyorsunuz herhalde ? Şu ana kadar forumda küfür serbest sanıyordum. Meğersem kurallar sadece bizim gibi tanıdığı olmayan kişilere işliyormuş.
rezGenisys Cloud (Url - Log - Pass)
Genisys Cloud ( Free Logs Daily - Fresh Logs )
Günlük ve haftalık Logs için yorumları takip edin
Follow comments for daily and weekly Logs
(Logs status unknown.)
Konuya Spam yapmadan yorum bırakarak Gelen loglardan Haberdar Olup Konuyu Destekleyebilirsiniz.