[FREE] CS2 Inventory Changer

hocam daha ne kanıt olsun ve dylan dediğin şahıs exe açtıracak kadar tecrübesiz değil direkt dll içinde init yaptıracak şekilde kodlamıştı hijack thread ile
kankam dediklerini anladım fakat çoğu publisher böyle yapıyor zaten onun için diyorum elinde kesin suni bir kanıt yok programı açtıgımda veya açmadıgımda herhangi bir şekilde bilgisayarımda mem usage v.s. değişmiyor cpu'ma etki etmiyor zaten etki etse ben kullanmazdım ve rat diyenler için hile benim değil, rat atmak istesem kendim yazardım

kankam dediklerini anladım fakat çoğu publisher böyle yapıyor zaten onun için diyorum elinde kesin suni bir kanıt yok programı açtıgımda veya açmadıgımda herhangi bir şekilde bilgisayarımda mem usage v.s. değişmiyor cpu'ma etki etmiyor zaten etki etse ben kullanmazdım ve rat diyenler için hile benim değil, rat atmak istesem kendim yazardım
ben sadece gözümle gördüğüm eski tecrübelerim ile konışuyorum eskiden yapan adam şimdi değişeceğini düşünmüyorum tabi tercih kullanıcıya bağlı isteyen istediğini açabilir

Detected Stealer,Virustotal:

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt