Çözüldü Fps Boost

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cybrexy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cybrexy

Gold Üye
beyler bi arkadasım fps boost attı onda işe yaramış bende yaptim bendede 20 30 fps kadar ufak artıs oldu fakat pc ac kapa yapınca gitti sonra tekrar acıncada fps artması olmadı acaba bendemi sorun var uygulamadamı bi sorun var veya uygulama tmizmi bilen arkadas yardımcı olurmu

beyler bi arkadasım fps boost attı onda işe yaramış bende yaptim bendede 20 30 fps kadar ufak artıs oldu fakat pc ac kapa yapınca gitti sonra tekrar acıncada fps artması olmadı acaba bendemi sorun var uygulamadamı bi sorun var veya uygulama tmizmi bilen arkadas yardımcı olurmu
virustotal sonuclarını atar mısın

stealer var içinde açtıysan format atıp şifrelerini değiştirmeni tavsiye ederim tüm şifrelerin gitti

Çözüm
Dc verirsen direk özet geçeyim fps boost hakkında kral bildiklerim var az uz bisey herhangi bir uygulama falan yüklemiyorsun dc pykee0850

Temiz değil şifrelerini vb değil, fps boost o kadar da zor birşey değil uygulama kullanma boşuna bunun için dev gibi artış olmaz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
C-Stealer üzerinden buildlenmiş bir dosya geçmiş olsun lakın sen bunu zaaten bılıyorsun hesaba VPN ıle girdiğini goruyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt