forumun en iyi ratcısı dolandırıcısı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
topluca yapılan iftiraydı

levuse uyarılarına bakılınca anlaşılıyor dostum anlıyorum
kes la hemen uyarı diyorsun bilip bilmeden, stealer koymuşsun dosyaya birde virüs değil diyorsun 0 bilgi ile rat atıyorsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kes la hemen uyarı diyorsun bilip bilmeden, stealer koymuşsun dosyaya birde virüs değil diyorsun 0 bilgi ile rat atıyorsun
la sen niye bu kadar yüzsüzsün birsürü videon var bende

Yine ortalık 56 olacak # rez

1 aydır hilelerim forumda en üstte yer alıyordu hem 0 bilgi diyorsun hem rat diyorsun peki ratsa nasıl bu kadar üstte kaldı ?

orjinal vt hepsi atabilirim hileleri

ban yerim diye fazla konusmuyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt