Forumdaki en iyi Arduino hile hangisi?

Nullestio

Gold Üye
Önceden yabancı birinden aliyordum hileyi sc4m atınca yeni hile arıyorum forumdaki 3 tane hile arasında kaldım awayprivate ninjaware bide moonware bunları kullanan forum kullanıcıları varmı?

Önceden yabancı birinden aliyordum hileyi sc4m atınca yeni hile arıyorum forumdaki 3 tane hile arasında kaldım awayprivate ninjaware bide moonware bunları kullanan forum kullanıcıları varmı?
Ninjaware'yi kullandım ancak 3 maç sonrası val 5 yemiştim, hala dt mi bilemiyorum, alacaksan away'ı önerebilirim, away'ın eski sürümünü kullanmıştım ve gayet iyidi, mukware'ymis pinjaware'ymis filan falan bunları almanı önermem.
Not: Arkadaşlarım away kullanıyor ve genellikle her gün ranked giriyoruz, immortal elo'da rahat 30 kill alıyorlar, eğer sorun var ise onlara yönlendirebilirim.

discorduma gelip detaylı bilgi alabilirsin, gereksiz boş konuşmalara takılmadan delayı 10a sabitlemiş bi hilede oynamaktansa arkadaş ve aile ortamında bulunabileceğin bir ortam away

knka ikisi de kaliteli (away, moonware) ama ikisini de almanı önermem şu anda kötülemek amaçlı değil kesinlikle ben de alacaktım ama iki hile de birbirine girdi şu anda crackler falan ortada dolanıcak diye düşünüyorum garantiye almak için azıcık bekle derim ben öyle yapıyorum şu anda

knka ikisi de kaliteli (away, moonware) ama ikisini de almanı önermem şu anda kötülemek amaçlı değil kesinlikle ben de alacaktım ama iki hile de birbirine girdi şu anda crackler falan ortada dolanıcak diye düşünüyorum garantiye almak için azıcık bekle derim ben öyle yapıyorum şu anda
bizi crackleyemezler :D

discorduma gelip detaylı bilgi alabilirsin, gereksiz boş konuşmalara takılmadan delayı 10a sabitlemiş bi hilede oynamaktansa arkadaş ve aile ortamında bulunabileceğin bir ortam away
çalıntı bir hile kullanmak yerine ve 14 saniyede cracklenen bir hile yerine orjinal geliştiricilerinden alması daha mantıklı değilmi away bey :D

yeni bir update attım dosyalarla alakalı her şeyi değiştirip verdim müşterilere sorunsuz şuanda away
çalıntı bir hile kullanmak yerine ve 14 saniyede cracklenen bir hile yerine orjinal geliştiricilerinden alması daha mantıklı değilmi away bey :D
çalıntı hile derken seninkinden bahsediyoruz sanırım :D bende çalıntıyla alakalı bir şey yok çünkü :D bir sonraki sürümü alırsanız yine denersiniz bakalım crackleniyor mu

bir tarafta kendine gelmeye çalışan away diğer tarafta emir çomarının yanında toplanan zinalar ikisinide dene tarafını seç

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt