benim başıma gelen tam olarakda bu.o kadar haklısın ki insanlar bişiler öğrenirken başkalarından öğrenıyorlar ama kendilerine bişi sordugumuzda iplemiyorlar bile..
Kullanıcı sayısının artmasındaki olabilecek en büyük etkende bu ama? Yardımcı olunan bir platform kullanıcıları orada tutar.Kullanıcı az ve uğraşmak istemiyorlar.
Genelleme yapıp kimseyi yargılamak istemem fakat evet. Saçma sapan egolara, triplere giriyorlar. Zaten yurtdışındaki forumların büyümesi, yurtdışındaki insanların daha iyi işler çıkarabilmesi de bu yüzden. Sadece hile platformu yada forumu olarak düşünmeyin, her şeyde böyle. Adamlar paylaşarak birbirlerini geliştiriyorlar. Bizimkilerde saçma sapan büründükleri ego ve triplerle oldukları yerde tökezlemekten başka bir şey yapamıyorlar.o kadar haklısın ki insanlar bişiler öğrenirken başkalarından öğrenıyorlar ama kendilerine bişi sordugumuzda iplemiyorlar bile..
Valla dostum 1.5 aydır Metin2 karakter animasyon stringlerini istiyorum gören bilen var yardım eden yokForumdaki çoğu kişinin yardımlaşmaktan ziyade, çıkarları doğrultusunda işler yaptığını ve insanlarla çıkarları doğrultusunda muhattap olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sizin görüşleriniz ne?
Çok üzücü bir durum.Valla dostum 1.5 aydır Metin2 karakter animasyon stringlerini istiyorum gören bilen var yardım eden yok
Bende Sulu hilesiyle ilgili birkaç yardım istemiştimBilen cevap veriyor bilmeyen ilgilenmiyor bence normal![]()
Yetkililere hiçbir lafım yok, gayet mükemmeller fakat kullanıcılar kullanıcıları soğutuyor burada. Forumun esas amacının paylaşım olması lazım zaten, forum kültürü budur.Forum spoofer ve hileler ile bence ayakta duruyordu hala ayakta aktifliği var ancak bence eskisi gibi değil.