Forumda neden yardımcı olan kişi sayısı az?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nulled
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nulled

Silver Üye
Forumdaki çoğu kişinin yardımlaşmaktan ziyade, çıkarları doğrultusunda işler yaptığını ve insanlarla çıkarları doğrultusunda muhattap olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sizin görüşleriniz ne?

o kadar haklısın ki insanlar bişiler öğrenirken başkalarından öğrenıyorlar ama kendilerine bişi sordugumuzda iplemiyorlar bile..

Kullanıcı az ve uğraşmak istemiyorlar.
Kullanıcı sayısının artmasındaki olabilecek en büyük etkende bu ama? Yardımcı olunan bir platform kullanıcıları orada tutar.
o kadar haklısın ki insanlar bişiler öğrenirken başkalarından öğrenıyorlar ama kendilerine bişi sordugumuzda iplemiyorlar bile..
Genelleme yapıp kimseyi yargılamak istemem fakat evet. Saçma sapan egolara, triplere giriyorlar. Zaten yurtdışındaki forumların büyümesi, yurtdışındaki insanların daha iyi işler çıkarabilmesi de bu yüzden. Sadece hile platformu yada forumu olarak düşünmeyin, her şeyde böyle. Adamlar paylaşarak birbirlerini geliştiriyorlar. Bizimkilerde saçma sapan büründükleri ego ve triplerle oldukları yerde tökezlemekten başka bir şey yapamıyorlar.

Forumdaki çoğu kişinin yardımlaşmaktan ziyade, çıkarları doğrultusunda işler yaptığını ve insanlarla çıkarları doğrultusunda muhattap olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sizin görüşleriniz ne?
Valla dostum 1.5 aydır Metin2 karakter animasyon stringlerini istiyorum gören bilen var yardım eden yok

Forum spoofer ve hileler ile bence ayakta duruyordu hala ayakta aktifliği var ancak bence eskisi gibi değil.

Bilen cevap veriyor bilmeyen ilgilenmiyor bence normal :D

Valla dostum 1.5 aydır Metin2 karakter animasyon stringlerini istiyorum gören bilen var yardım eden yok
Çok üzücü bir durum.
Bilen cevap veriyor bilmeyen ilgilenmiyor bence normal :D
Bende Sulu hilesiyle ilgili birkaç yardım istemiştim :D "Nasıl bulabilirim?" diye sorduğum konuya, Sulu hilesinin satışını yapan adam "bulamazsın" dedi. Tamamda güzel kardeşim ben bulamazsam, sen nasıl bu hilenin satışını yapıyorsun :D İnsanların gözünü para bürümüş. Forumdada cidden çoğu güzel sorulara, açılan konulara gereken yardımlar yapılmıyor.
Forum spoofer ve hileler ile bence ayakta duruyordu hala ayakta aktifliği var ancak bence eskisi gibi değil.
Yetkililere hiçbir lafım yok, gayet mükemmeller fakat kullanıcılar kullanıcıları soğutuyor burada. Forumun esas amacının paylaşım olması lazım zaten, forum kültürü budur.

Çok basit cheatglobal platformunu en çok ayakta tutan şey pazar kısmı, çoğu kişi de bu yüzden yardımcı olmuyor, eğer onun işini baltalayabilecek bir konu da yardım isteniyorsa, bulamazsın edemezsin gibi cevapları vermesi çok normal değil mi sence de ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt