Forumda Çöplüğe taşınan konular hakkında eleştiri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan christ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

christ

Yorgun
Prime Üye
Merhaba arkadaşlar ve forum yetkilileri, bugün bana göre oldukça mantıksız olan bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Forumda çöplüğe taşınan konulardaki linklerin ve ya reklam olarak sayılacak içeriklerin konu çöplüğe taşınmadan önce ya da taşındıktan sonra kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.
Kendi konumdan bir örnek vermek istiyorum:
image.png

"https://cheatglobal.com/konu/invite-yap-robux-kazan-5-invite-100-robux.109247/" AİT KONU
Yukarıda gördüğünüz, daha önce çöplüğe taşınmış olan konum “reklam içerikli paylaşım” gerekçesiyle çöplüğe taşınmıştı. Ancak buna rağmen Discord sunucuma ait davet linki kaldırılmamış.
image.png

Buna benzer daha birçok örnek gösterebilirim. Örneğin bazı kişiler free cheat adı altında paylaşımlar yapıp aslında zararlı dosya içeren indirme linkleri bıraktığında bu tür konular çöplüğe taşınsa bile linkler çoğu zaman silinmeden kalıyor gören kişiler de bu linklere erişip indirebiliyor.

Bunun önüne geçmek için yetkili arkadaşların, çöplüğe taşıyacakları konulardaki reklam, zararlı yazılım veya benzeri riskli linkleri, konuyu taşımadan önce kaldırmalarının çok daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Sonuçta yapılması zor bir işlem değil ve forum güvenliği açısından faydalı olacaktır.

@cukurkopek @sithra @eac

Merhaba,
Forum üzerinde oluşturulan konuların içeriği prensiplerimiz gereği yetkililer tarafından istisnalar hariç olmak üzere kaldırılmamalıdır. Konular tümüyle silinmedikçe içerikleri genelde düzenlenmez. Eğer zararlı bir yazılım linki görüyorsanız rapor göndermeniz yeterlidir.

İyi forumlar

Merhaba,
Forum üzerinde oluşturulan konuların içeriği prensiplerimiz gereği yetkililer tarafından istisnalar hariç olmak üzere kaldırılmamalıdır. Konular tümüyle silinmedikçe içerikleri genelde düzenlenmez. Eğer zararlı bir yazılım linki görüyorsanız rapor göndermeniz yeterlidir.

İyi forumlar
644079655_1192629972710761_3179021400348743679_n.png

Teşekkürler üst yetkililerinde görmesini isterim

Teşekkürler üst yetkililerinde görmesini isterim
Üst yetkililik bir olay yok genel olarak RacistSorcerer yetkilinin söyledigi şekilde işliyor olaylar silsilesi virüs gibi şeyleri elbet siliyoruz gözden kacan olursa da biraz da üyeler el atması gerekiyor raporla bu işi cözebilirsiniz.

Üst yetkililik bir olay yok genel olarak RacistSorcerer yetkilinin söyledigi şekilde işliyor olaylar silsilesi virüs gibi şeyleri elbet siliyoruz gözden kacan olursa da biraz da üyeler el atması gerekiyor raporla bu işi cözebilirsiniz.
Foruma analyzer (kelime yanlış olabilir) rolü getirin free paylaşılan seylerde paylaşılan dosyayı analiz etsin (sadece VT değil) eğer zararlı yazılım olduğunu dusunuyorsa linki silip yetkilinin bakması için kilitleyebilir

Foruma analzyer (kelime yanlış olabilir) rolü getirin free paylaşılan seylerde paylaşılan dosyayı analiz etsin (sadece VT değil) eğer zararlı yazılım olduğunu dusunuyorsa linki silip yetkilinin bakması için kilitleyebilir
analyzer*

Foruma analyzer (kelime yanlış olabilir) rolü getirin free paylaşılan seylerde paylaşılan dosyayı analiz etsin (sadece VT değil) eğer zararlı yazılım olduğunu dusunuyorsa linki silip yetkilinin bakması için kilitleyebilir
Katılıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt