100 msj çok değilmi 50 ye düşürseniz çok iyi olurdu :(
Hortlattığım için kusura bakma öncelikle. Bizim gibi eski kanlar için zor oluyor hak veriyorum. Bu forumu genelde gazete niyetine okuyorum güzel oluyor, oturup önüme gelen her konuya yazmak benim kabuk bağlamış parmaklarım için zor. Mesajların niyeti tartışılır ancak ayda 400 yorum kasmış arkadaşları da tebrik ediyorum.

Hortlattığım için kusura bakma öncelikle. Bizim gibi eski kanlar için zor oluyor hak veriyorum. Bu forumu genelde gazete niyetine okuyorum güzel oluyor, oturup önüme gelen her konuya yazmak benim kabuk bağlamış parmaklarım için zor. Mesajların niyeti tartışılır ancak ayda 400 yorum kasmış arkadaşları da tebrik ediyorum.
nerden buldun bu konuyu aq mağaradan mı

nerden buldun bu konuyu aq mağaradan mı
Eski üyelere göz atıyordum. Ender'i buldum. Yorumlarına göz gezdirirken tıklayıp yazdım. Ben de ender gibi olduğum için ölüp ölüp diriliyorum. Mağara benzetmesi çok doğru. Sürekli kış uykusuna girip geri geliyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Tüh artık yorum kasmicam.

keşke ücret eklense küçük bir mebla üyelik satın alınsa 900 yorum atmak imkansız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt