- İletişim
üyelik, forum üyeliği, gold üyelik, gold üyeliği, gold, gold member, forum rankı, rank, ranklar, gold üye, gold members
Merhaba arkadaşlar ben Creys,Bir çoğunuzun bildiği ve bu durumdan mustarip olduğu olaya çözüm üretmek için bu konuyu paylaşmak istedim.
Forumda bazı kişiler gereksiz yorum yapıyor. Bunun sebebi "Gold Üye"'de bulunan, bazı özel izinlerden dolayıdır. (Belirli hilelere erişim izni gibi)
Bu arkadaşlar hileyi kullanabilmek adına, hem forum kirliliği oluşturuyor, hem de kendilerinin de zamanını çalıyorlar istemeden,
çünkü bilmiyorlar ki, bugün ban yemeseler de yarın elbet o banı yiyecekler!
Şimdi bu arkadaşlar forumda ban yemeden "Gold Üye" seviyesine ulaşabilmek adına bu makaleyi dikkatle okusun!
İlk olarak konunun sonunda verdiğim linke tıklayarak forum kurallarını okuyun. Daha sonra da aşağıda bulunan adımları sırasıyla yapın.
1. Sadece tek bir konunun altına 2, 3 vs. yorum yapmayın. (abartmak gerekirse, 50 tane yorumu bir konunun altına yazmayın!)
2. Eğer yorum yapmak için konu bulmakta zorlanıyorsanız, forumun alt tarafında bulunan kategorilere ve/veya kategori içerisinde sayfalara göz atın.
3. Mesajlarınızda açılmış olan konuyla alakalı bir cevap yazın. (thx, teşekkürler, yararlı, vb. şeyler yazmaktan kaçının).
4. Mümkünse bir satırdan uzun ve anlamlı cevaplarla yorum yapın.
5. Bütün bu adımlardan önce, bir opera tarayıcıya sahip olun. (bu adım kişinin isteğine bağlıdır)
Ve youtube dan bir video, yada film sitelerinden birinden bir film beğenin ve açın.
Açılan video penceresinin üst, orta kısmında "Videoyu ayır" butonuna tıklayın. Ve ekranın bir köşesine alın.
Sonrasında tarayıcınızda "Cheat Global"'i açın. Hem konulara yorum yapın.
Hem de videonuzu izleyerek keyifli bir vakit geçirin.
Lütfen kurallara uyarak yorum yapın!
"Rank Sistemi ve Sınıflar | Silver Üye Nasıl Olunur"
"Forum Kuralları | Forum Rules"
Son düzenleme: