- İletişim

Yarı fiyatına al iki katına sat mantığı en kolay mantık olduğu için yapacak bir şey yok malesefartık forum reseller kaynamasın hocam lütfen ya
Yarı fiyatına al iki katına sat mantığı en kolay mantık olduğu için yapacak bir şey yok malesefartık forum reseller kaynamasın hocam lütfen ya
Allah'ın bildiği kuldan saklanmaz hocam ürün resel, sağlamlık konusunda diğer ürünlere taş çıkartır orası ayrı konu ud ürün. Hocamla konuşmak istediğim bir mevzu vardı çağırdım neden bu kadar agresifsiniz?Galiba resel olduğunu discord üzerinden söyleyecek
attığım yorumumun malesef agresiflikle hiç bir alakası yok komiklik açısından attım farklı bakış açımız varAllah'ın bildiği kuldan saklanmaz hocam ürün resel, sağlamlık konusunda diğer ürünlere taş çıkartır orası ayrı konu ud ürün. Hocamla konuşmak istediğim bir mevzu vardı çağırdım neden bu kadar agresifsiniz?
attığım yorumumun malesef agresiflikle hiç bir alakası yok komiklik açısından attım farklı bakış açımız var
hocam dmden yazın konuşalım sorun yok lightning hocam öyle bir insan değildir emin olabilirsiniz agresif değil yani merak etmeyinAllah'ın bildiği kuldan saklanmaz hocam ürün resel, sağlamlık konusunda diğer ürünlere taş çıkartır orası ayrı konu ud ürün. Hocamla konuşmak istediğim bir mevzu vardı çağırdım neden bu kadar agresifsiniz?
yazdım hocamhocam dmden yazın konuşalım sorun yok lightning hocam öyle bir insan değildir emin olabilirsiniz agresif değil yani merak etmeyin
Sen paylaşson zamanlarda hiç valorant Crâck, craftrise düzgün hile falan göremiyorum neden acaba