forumda bu aralar paylaşım yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kayra1340
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Galiba resel olduğunu discord üzerinden söyleyecek
Allah'ın bildiği kuldan saklanmaz hocam ürün resel, sağlamlık konusunda diğer ürünlere taş çıkartır orası ayrı konu ud ürün. Hocamla konuşmak istediğim bir mevzu vardı çağırdım neden bu kadar agresifsiniz?

Allah'ın bildiği kuldan saklanmaz hocam ürün resel, sağlamlık konusunda diğer ürünlere taş çıkartır orası ayrı konu ud ürün. Hocamla konuşmak istediğim bir mevzu vardı çağırdım neden bu kadar agresifsiniz?
attığım yorumumun malesef agresiflikle hiç bir alakası yok komiklik açısından attım farklı bakış açımız var

hocam dmden yazın konuşalım sorun yok lightning hocam öyle bir insan değildir emin olabilirsiniz agresif değil yani merak etmeyin

Değeri kalmadı kimse uğraşmıyor cracklanan hileler paste veya resell çıkıyor, mesela lolshan memesense Crâck paylaştığında fake diyenler bune diyenler vardı :D birşey paylaşacak adam niye zamanını kaybetsin bunlarla, onun dışında craftrise tayfası yüzünden bu hale geldi zaten, renamenin renamesinin renamesini httpdebugger ile çok zormuş gibi dll çekip Crâck diye paylaşanmı dersin, renameleyip yeni client diye paylaşanmı dersin, bıktırmışlardı, onlar iyiki bitti, valorant kısmı zaten rezalet durumda herkes yazılım satıyor herkes sözde undetected #1 software paste değiller developerleri onlar en çok onlar satıyor falan fistan ;DD şurada 1 tane source olmasa satış yapabilecek toplasan 4-5 kişi vardır ağzı olan konuşuyor birbiri ile kavga ediyor çok değişik bir ortam..

İnsanların çoğu para peşin de free bir şey bulmak bu foruma göre bir şey değil artık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt