satış için konu açıyorum hocam ücretlendirmesini yazıyorum herhangi bir link vs bırakmıyorumBedava mı ücretli ürün mü paylaşıyorsunuz?
Bu konunu gördükleri halde cevap verilmemiş bu konulara pek fazla hakim değilim araştırıp size dönüş yapacağım konunuzu tekrardan açabilir misiniz onay kısmında beklesinsatış için konu açıyorum hocam ücretlendirmesini yazıyorum herhangi bir link vs bırakmıyorum
ilk açtığım konular yanlış kategori olarak seçilip onaylanmıyordu pubg mobile hack bölümüne açıyorum inceleniyor olarak yine aynı şekilde onay verilmiyorBu konunu gördükleri halde cevap verilmemiş bu konulara pek fazla hakim değilim araştırıp size dönüş yapacağım konunuzu tekrardan açabilir misiniz onay kısmında beklesin
Discord: rustinyo ekler misiniz oradan görüşelimilk açtığım konular yanlış kategori olarak seçilip onaylanmıyordu pubg mobile hack bölümüne açıyorum inceleniyor olarak yine aynı şekilde onay verilmiyor
yanlış kategoride açıyor olabilirmisiniz hocam?hack bölümüne konu açmak istediğim zaman tüm konular anında siliniyor nedeni nedir ne yapmam gerekiyor
çözüldü hocam sorunyanlış kategoride açıyor olabilirmisiniz hocam?
konuyu çözüldü olarak işaretleyin isterseniz hocamDiscord: rustinyo ekler misiniz oradan görüşelim
Satış Konuları Burada Açılır Hocamhack bölümüne konu açmak istediğim zaman tüm konular anında siliniyor nedeni nedir ne yapmam gerekiyor
teşekkürler desteğiniz içinSatış Konuları Burada Açılır Hocam
https://cheatglobal.com/kategori/oyun-hile-satis/
1 - Göresel + Video ŞART
2 - Website Şart
3 - Websitede ChatGlobal Ref Link Şart
4 - Açılan Konuda Fiyat Bilgileri Yazılması Şart
Bu şekilde açarsanız onaylanır..