Forumda 2 kelime yazmaya üşenen elemanlar

spam yapanların yarısı konuya gelip sana hak vermiş kafayı yersin
Dostum Hile konusuna E.s yazmak tam kavramıyla eline sağlık demek spam değil spam mesela bir konuya 10 20 kere mesaj atarsın veya konulara bir süre beklemeden mesaj atarsın spam olur tam kavramı bu.

elemanların beyin noronları klavyeyle uyumlu calısıyor düşünme yetenekleri yok
okumamışlardır bile başlığı görüp haklısın demeye geldiler maksat mesaj sayılarını arttırmak

Dostum Hile konusuna E.s yazmak tam kavramıyla eline sağlık demek spam değil spam mesela bir konuya 10 20 kere mesaj atarsın veya konulara bir süre beklemeden mesaj atarsın spam olur tam kavramı bu.
bana neyin açıklamasını yapıyon banane mk ne yapıyorsanız ne yazıyorsanız yazın sadece gülünç duruma düşmeyin (sana demiyorum genel )

okumamışlardır bile başlığı görüp haklısın demeye geldiler maksat mesaj sayılarını arttırmak

bana neyin açıklamasını yapıyon banane mk ne yapıyorsanız ne yazıyorsanız yazın sadece gülünç duruma düşmeyin (sana demiyorum genel )
kral senın yorumlarında pek iç acıcı değil ama mesela bir yorumunda adam bir konu açmıştı birşey istiyordu sende chatgptden sütlaç tarifi kopyalayıp konuya atmıştın (konuyla alakasız) (https://cheatglobal.com/konu/nasil-jar-rat-yapabilirim.87571/page-2#post-1624978) hatırlatıyım dedim.

kral senın yorumlarında pek iç acıcı değil ama mesela bir yorumunda adam bir konu açmıştı birşey istiyordu sende chatgptden sütlaç tarifi kopyalayıp konuya atmıştın (konuyla alakasız) hatırlatıyım dedim.
ironi olsun diyeydi başka öyle bir yorumumu gösterebilir misin ? ben neredeyse 4 yıldır bu forumdayım sence mesaj kasmak spam gibi bir derdim var mı :)

evet benim'de dikkatimi çekmişti raporlayacaktım ama 1-2 kişi değil salgın gibi yayıldığı için bende salladım.
Haklı post teşekkürler <3

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt