Foruma ne oluyor?

Exeee

Diamond Üye
Genisys banlandı neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok olaylar dönmüş baya herhalde. tanıyıp tanımadığım sevdiğim sevmediğim çoğu kişi banlanıyor bu olaylar ne ve foruma ne oluyor?

Genisys banlandı neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok olaylar dönmüş baya herhalde. tanıyıp tanımadığım sevdiğim sevmediğim çoğu kişi banlanıyor bu olaylar ne ve foruma ne oluyor?
Forumda geniys banlandığı için üyeler boş boş ayaklanmalar çıkartıyor kimin haklı olduğunu yönetim belirler ama forum halkı geniys haklı buluyorlar ve savunuyorlar forumda bu yüzden ban dalgası var.

Forumda geniys banlandığı için üyeler boş boş ayaklanmalar çıkartıyor kimin haklı olduğunu yönetim belirler ama forum halkı geniys haklı buluyorlar ve savunuyorlar forumda bu yüzden ban dalgası var.
genisys neden ban yedi?

genisys neden ban yedi?
Tam olarak bir bilgim yok ama ss lere ve görüntülere bakarak birşey söylemek tamamen yanlış olur çünkü bunun daha derin kısımları kesin var olduğunu düşünüyorum durduk yere yönetim geniyse ban atmazdı.

genisysin neden banladığı hakkında ve forumda dönen olayları anlatabilirmisiniz?

genisysin neden banladığı hakkında ve forumda dönen olayları anlatabilirmisiniz?
Kısaca anlatmak gerekirse, kendi isteğiyle ayrılan yetkilimiz, arkadaş çevresiyle ve logdan düşürdüğü hesaplarla birlikte forum düzenini bozmaya, buradan üye koparmaya çalışıyor diyebilirim.

Kısaca anlatmak gerekirse, kendi isteğiyle ayrılan yetkilimiz, arkadaş çevresiyle ve logdan düşürdüğü hesaplarla birlikte forum düzenini bozmaya, buradan üye koparmaya çalışıyor diyebilirim.
sizin hesabınızın şifresine nasıl ulaştılar hocam

sizin hesabınızın şifresine nasıl ulaştılar hocam
Cidden ona inandınız mı?
Fortinetin en üst düzey paketini kullanıyorum ben, rat mı yiyeceğim?

Kısacası şöyle yapmış arkadaş

Cg hesap log
kurdish:82848948cj
Rat by oqef

Dediğim gibi tek amaç bizi kötü gösterip masumuz ayağına üye çekmek.
Diğer loglarda publicden bulursun zaten.
İnan bugün rat yemiş olsaydım bunu anında anlardınız.

Cidden ona inandınız mı?

Cg hesap log
Rat by oqef

anladım hocam teşekkürler

Cidden ona inandınız mı?

Cg hesap log
Rat by oqef

fortnite hocam bende bidahaki sezon battlke pas alıcam inşallah

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt