Poncipp Diamond Üye Katılım 18 May 2021 Mesajlar 806 Beğeniler 142 20 Nis 2024 #1 Örnek böyle gözüküyor edit dediğimde silenmiyorum
Çözüm Poncipp 20 Nis 2024 Genisys' Alıntı: lımıt olarak 8 gorsel ayarlıdır 8 gorselı bırlestırıp tek bır gorsel halıne getırebılırsınız Genişletmek için tıkla ... tamam hocamda 8 görsel olmasa bile 8 limit var diyor daha önceden koyduğumuda sayıyor şuan 5 aktif görsel var edit : sıkıtı yok çözdüm
Genisys' Alıntı: lımıt olarak 8 gorsel ayarlıdır 8 gorselı bırlestırıp tek bır gorsel halıne getırebılırsınız Genişletmek için tıkla ... tamam hocamda 8 görsel olmasa bile 8 limit var diyor daha önceden koyduğumuda sayıyor şuan 5 aktif görsel var edit : sıkıtı yok çözdüm
Genisys Kara Gül Prime Üye Katılım 25 May 2023 Mesajlar 5,699 Beğeniler 2,941 İletişim 20 Nis 2024 #2 Poncipp' Alıntı: Örnek böyle gözüküyor edit dediğimde silenmiyorum Genişletmek için tıkla ... konuyu duzenleyebılıyorsanız gorselleri Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir buraya yukleyıp adreslerını koyarak guncelleyebılırsınız Oyla 0 Downvote
Poncipp' Alıntı: Örnek böyle gözüküyor edit dediğimde silenmiyorum Genişletmek için tıkla ... konuyu duzenleyebılıyorsanız gorselleri Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir buraya yukleyıp adreslerını koyarak guncelleyebılırsınız
Poncipp Diamond Üye Katılım 18 May 2021 Mesajlar 806 Beğeniler 142 20 Nis 2024 #3 Genisys' Alıntı: konuyu duzenleyebılıyorsanız gorselleri Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir buraya yukleyıp adreslerını koyarak guncelleyebılırsınız Genişletmek için tıkla ... konudan resimleri silmeme rağmen max 8 diyor bunu Oyla 0 Downvote
Genisys' Alıntı: konuyu duzenleyebılıyorsanız gorselleri Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir buraya yukleyıp adreslerını koyarak guncelleyebılırsınız Genişletmek için tıkla ... konudan resimleri silmeme rağmen max 8 diyor bunu
Genisys Kara Gül Prime Üye Katılım 25 May 2023 Mesajlar 5,699 Beğeniler 2,941 İletişim 20 Nis 2024 #4 Poncipp' Alıntı: konudan resimleri silmeme rağmen max 8 diyor bunu Genişletmek için tıkla ... lımıt olarak 8 gorsel ayarlıdır 8 gorselı bırlestırıp tek bır gorsel halıne getırebılırsınız Oyla 0 Downvote
Poncipp' Alıntı: konudan resimleri silmeme rağmen max 8 diyor bunu Genişletmek için tıkla ... lımıt olarak 8 gorsel ayarlıdır 8 gorselı bırlestırıp tek bır gorsel halıne getırebılırsınız
R Rumors Platinum Üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 117 Beğeniler 13 20 Nis 2024 #5 Genisys' Alıntı: lımıt olarak 8 gorsel ayarlıdır 8 gorselı bırlestırıp tek bır gorsel halıne getırebılırsınız Genişletmek için tıkla ... Co admin olmusun yine h.o Oyla 0 Downvote
Genisys' Alıntı: lımıt olarak 8 gorsel ayarlıdır 8 gorselı bırlestırıp tek bır gorsel halıne getırebılırsınız Genişletmek için tıkla ... Co admin olmusun yine h.o
Poncipp Diamond Üye Katılım 18 May 2021 Mesajlar 806 Beğeniler 142 20 Nis 2024 #6 Genisys' Alıntı: lımıt olarak 8 gorsel ayarlıdır 8 gorselı bırlestırıp tek bır gorsel halıne getırebılırsınız Genişletmek için tıkla ... tamam hocamda 8 görsel olmasa bile 8 limit var diyor daha önceden koyduğumuda sayıyor şuan 5 aktif görsel var edit : sıkıtı yok çözdüm Oyla 0 Downvote Çözüm
Genisys' Alıntı: lımıt olarak 8 gorsel ayarlıdır 8 gorselı bırlestırıp tek bır gorsel halıne getırebılırsınız Genişletmek için tıkla ... tamam hocamda 8 görsel olmasa bile 8 limit var diyor daha önceden koyduğumuda sayıyor şuan 5 aktif görsel var edit : sıkıtı yok çözdüm