Forum neden böyle?

lunarshade34

Gold Üye
İletişim
Arkadaşlar amacım genelleme yapmak değil herkez üstüne alınmasın kusura bakmayın.

Arkadaşlar son zamanlarda forumdayım bazı iyi kötü olaylarını kendimce değerlendirdim sizede söylemek istedim bilmiyorum sizde fark ettinizmi forum artık hile formundan cıkıyor sacma sapan vgc down gibi çöp konular açılıyor çöp konular yüzünden arada acılan önemli konularıda kacıran arkadaşlarımız oluyordur belki hadi ona eyvallah ama birde herkez onune gelen kodu paylaşıyor yorum kasmak için adam daha build almayı bilmez githubtan bulduğu kodu paylaşıyor githubtan aldığı bypass'ı, emulatoru paylaşıyor özellikle bu olay benim çok canımı sıkıyor ve forumda bir zorbalama olayları olmaya başladı bunuda tek benmi fark ettim bilmiyorum kendisi bir bok bilmiyor gidiyor millete laf atıyor bazıları sizce nediyorsunuz bu işe ?

profiline laf edebilirler mr.robot diye ve zaten vgc down up fln diye konular yasaklandı baya oldu

vgc olayları çok önemli değil ama herkesin önüne gelen kodu bilip bilmeden paylaşması en can sıkıcısı bana göre
bunun önüne geçilmez ama kullanıcıyı engelleme özelliği getirilirse eğer bunun önüne geçer ama asla getirilmez engellediği zaman o kişinin vb. konusunu göremiceksin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt