nasıl yani anlamadım ?epic gamestan oyunu dogrulla istersen
Bu bendede oluodu ban muhtemelen bendeki belli bi süre sonra geçti ama uzun bi süre ve çözümü yok ne yazıkki varsa spoof dene yoksa bekle bende yaşadımFortnite'de oyuna giriyorum bir dakika sürmeden resimdeki uyarıyı vererek lobiye atıyor.Bunun nedeni nedir ve nasıl kurtulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
Hata Linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ne kadar süre bekledin acaba ?Bu bendede oluodu ban muhtemelen bendeki belli bi süre sonra geçti ama uzun bi süre ve çözümü yok ne yazıkki varsa spoof dene yoksa bekle bende yaşadım
Tam ay bilmıom ama valo gibi düşün 3 ay sonra açılma muhabbeti gibi bi süre sonra açılıo dc ekle istersen konuşuruz ordan almanci7ne kadar süre bekledin acaba ?
Tamamdır.Tam ay bilmıom ama valo gibi düşün 3 ay sonra açılma muhabbeti gibi bi süre sonra açılıo dc ekle istersen konuşuruz ordan almanci7
evet ama önceden kullanmıştım. Daha sonradan ban atma gibi durumları olabilir mi ?oyunda hiç hile kullandın mı?
vpn denetim masasından kaldır yoksa vpn fln mac adress changer yap oda olmassa dns değişFortnite'de oyuna giriyorum bir dakika sürmeden resimdeki uyarıyı vererek lobiye atıyor.Bunun nedeni nedir ve nasıl kurtulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
Hata Linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir