Dreamfancy
Kurucu
- İletişim
Önce hillenin kullanımı artsın sonra bakarızHile max 1 hafta icinde ya fix yicek yada dt olcak
Önce hillenin kullanımı artsın sonra bakarızHile max 1 hafta icinde ya fix yicek yada dt olcak
yönetici agam ciden m4sh ın dediği %100 doğru ben gold üyeyim ama gende böyle bi h1le en az dia üye olunmalı konuyada önceden yazdığım gibi bana fortnitede 1 esp için 100 tl istemişlerdi paranın buyuk veya küçüklüğünden değil bi esp için 100tl istiyorlarsa ve insanlar alıyorsa demeki değeri o kadar eder yani siz kaç tane özelik verdiniz ve bunu da normal üye yaptınız sizin işinize karışmak gibi olmasın ama ciden herkez h1leyi abartılacak şekilde kulanacak hata 1 hafta bile görmiyebilir h1le biliyorsunuz fortnite hala çok ünlü bir oyun böle bi oyun için en azında dia rank gerek lütfen dediklerimizi bi gözden geçirin ve yapmaya çalışın büyük bi içdenlikle rica ediyorum.Önce hillenin kullanımı artsın sonra bakarız
reis 1 esp için 100tl isteyen kimdi iletişim bilgileri var mı?yönetici agam ciden m4sh ın dediği %100 doğru ben gold üyeyim ama gende böyle bi h1le en az dia üye olunmalı konuyada önceden yazdığım gibi bana fortnitede 1 esp için 100 tl istemişlerdi paranın buyuk veya küçüklüğünden değil bi esp için 100tl istiyorlarsa ve insanlar alıyorsa demeki değeri o kadar eder yani siz kaç tane özelik verdiniz ve bunu da normal üye yaptınız sizin işinize karışmak gibi olmasın ama ciden herkez h1leyi abartılacak şekilde kulanacak hata 1 hafta bile görmiyebilir h1le biliyorsunuz fortnite hala çok ünlü bir oyun böle bi oyun için en azında dia rank gerek lütfen dediklerimizi bi gözden geçirin ve yapmaya çalışın büyük bi içdenlikle rica ediyorum.
[CG-LOADER] Please uninstall Windows Defender and Anti Virus and try again.
[CG-LOADER] If the problem still persists, check your Internet Connection Böyle Diyor Virüs ProgramI Yok Defenderş Defender Controlden Kapadım Ama Aynı
Lütfen Yardım Edin
+1[CG-LOADER] Please uninstall Windows Defender and Anti Virus and try again.
[CG-LOADER] If the problem still persists, check your Internet Connection Böyle Diyor Virüs ProgramI Yok Defenderş Defender Controlden Kapadım Ama Aynı
Lütfen Yardım Edin
5 Dakika içerisinde tekrar deneyin.[CG-LOADER] Please uninstall Windows Defender and Anti Virus and try again.
Lütfen Yardım Edin
@KukWare yardım lazım[CG-LOADER] Please uninstall Windows Defender and Anti Virus and try again.
Lütfen Yardım Edin
5 Dakika içerisinde tekrar deneyin.