Fortnite Kalıcı Hesap + Sistem Banı Kaldırma Method

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VenoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VenoX

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bildiğiniz üzere fortnite'da ilk kez ban yediğinizde 4 Aylık bir hwid ban yiyorsunuz
2.Kez yediğinizde ise kalıcı bir ban yiyorsunuz yani valorantdaki gibi 4 ay sonra kalma diye bir durum yok.

rastgele aklıma geldi ve kendi kendime bir itiraz metni yaptım destek açtım ve sonrasında hem hesap banım hemde hwid banım kaldırıldı

image.png

Kanıtlar:
image.png

image.png

İtiraz Metni :

Son düzenleme:
eline sağlık yararlı. gerçekten ama gerçekten ama gerçekten saygılar

destekte admin döverse napcaz

Bildiğiniz üzere fortnite'da ilk kez ban yediğinizde 4 Aylık bir hwid ban yiyorsunuz
2.Kez yediğinizde ise kalıcı bir hwid ban yiyorsunuz yani valorantdaki gibi 4 ay sonra kalma diye bir durum yok.

rastgele aklıma geldi ve kendi kendime bir itiraz metni yaptım destek açtım ve sonrasında hem hesap banım hemde hwid banım kaldırıldı

image.png

Kanıtlar:
image.png

image.png

İtiraz Metni :

+rep çalışıyor

2.Kez yediğinizde ise kalıcı bir hwid ban yiyorsunuz yani valorantdaki gibi 4 ay sonra kalma diye bir durum yok.

image.png

Kanıtlar:
image.png

image.png

İtiraz Metni :

fortnite ne zamandan beridir hwid atıyor? arp ban atıyor ondada herhangi bir hesaba girsende maça girdikten sonra uçak ekranında 10 15 saniye sonra lobiye atıyor arp banıda zor kaldırırsın router alıyorsun veya direkt internet alt yapısı değiştirerek kalkıyor

e.s eski hesabımın banını açtırabilirim dimi böyle? baya bişi var içinde

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt