Fortnite IP adresin veya makinen vpn kullanımı ya da hile yapmak sebebiyle oyundan atıldın

amego0

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bir hafta nce vixen in free hilesini kullandım oyna girdim ve daha lobideyken bu hata çıkdı format attım düzelmedi nasıl düzeltebilirim

banlık degıl o sorun arka planda vpn veya goddypeı acıksa o hata verıyo bendede aynı hata verdı ben goddeypı kapadım cozuldu

bir hafta nce vixen in free hilesini kullandım oyna girdim ve daha lobideyken bu hata çıkdı format attım düzelmedi nasıl düzeltebilirim

bide kral ben hıleyı acarken boyle bı hata alıyorum 0x00000 adresindeki yönerge 0xffffffffffffffffff adresindeki bellege basvurdu. bellek su olamaz red bu sorunu yasıyorum cozumunu bılıyorsan soylermısın bana

bak bende ban yedım ama perma degıl goddeypı acık dı 23saat ban yedım hlede acık degıl suan saten hıle hata verıyo bende acılmıyo

0x00000 adresindeki yönerge 0xffffffffffffffffff adresindeki bellege basvurdu. bellek su olamaz red bu sorunun cozumunu bılen varsa soyleyebılırmı beyler

cok sıkıntılı oyun oynarken vpn kulanmayın yenı hesabım bıle ban yedı suan

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt