AndreSantos
Efsane Üye
kendim kullanacağım varsa ve iletirseniz mutlu olurum
gidip paraylamı alayım kankam ne istiyon yanimadem kendin kullanacaksın open source neden istiyorsun
beleş bul o zaman amk openspurce niye istedin kendin kuyllanacaksangidip paraylamı alayım kankam ne istiyon yani
evet her insan gibi para ile al bi zahmet bi de kaynak kodu istiyosungidip paraylamı alayım kankam ne istiyon yani
boş mesaj kasıyon şuan varsa at yoksa sus gitevet her insan gibi para ile al bi zahmet bi de kaynak kodu istiyosun
400 500 dolarlık şeyi ücretsiz istemen mantıklı yani?sana öneride bulunuyorumboş mesaj kasıyon şuan varsa at yoksa sus git
reis 400 500 dolarlık bişey istediğimi kim söyledi sadece offset güncelleyince çalışcak bişey arıyorum sen opensource diyince banlatmayan filan sandın heralde ?400 500 dolarlık şeyi ücretsiz istemen mantıklı yani?sana öneride bulunuyorum
internette bisürü mevcut ama 2nci mac garanti bankendim kullanacağım varsa ve iletirseniz mutlu olurum
bütün hileler banlatıyor zaten istesen de bulamazsın oyle biseyreis 400 500 dolarlık bişey istediğimi kim söyledi sadece offset güncelleyince çalışcak bişey arıyorum sen opensource diyince banlatmayan filan sandın heralde ?